Sunday, August 21, 2011

Baek Punya!

Helloi Azrul! I know U read this. So, sila prepare duit barang 5 6 ratus for our sushi session for the reason yang u-know-why la kan? Bahaha. Best giler dapat ugut-ugut orang. Jangan ingat I lupa (walaupun I tak follow up).

Baiklah.**Gaya cikgu sekolah.

Check out these 2 photo's yang I cilok dari album Hadry masa our visit last time ke Kuantan. Sangat menyukai gambar-gambar berikut. Walaupun peha drumstick jelas kelihatan but I redha. Dah gemuks buat cara gemok kalau dalam bahasa simple, sila sedar diri la kan? Tssk Tsssk (T____T)


Naseb baik I amek gambar kepit, kalau tak, lagi lah jelas nyata kemontelan. Haha. Ada lagi gambar lain dalam album Hadry yang nampak babat I keluar dari semua sisi. Tak sampai hati pulak nak attach kat sini. Haha. Tu tengok Hadry yang pakai polo shirt kaler hijau, gaya dia sebelum transform jadik Power Rangers Hijau. Rish boleh tahan mengada nak gigit-gigit jari bajet manja rasa macam nak lempang laju-laju, Kale ala-ala model sependa and yang duduk 2 orang tu, Acap dengan Azrul berlumba sapa paling menggoda dengan gaya menongkat dagu. Pui!

Jarang nak nampak Rish pakai seluar panjang macam ni. Baik I letak sebagai kenang-kenangan di hari tua. Buat bahan rujukan anak cucu nanti. Hehe.

Sekian laporan. Tajuk entry 'baek punya' macam taknak kalah. Macam nak promote porn star ker apa ntah. Tak pon, ruangan mencarik jodoh. Eh? Kira aci la kan? Dalam gambar dekat atas tu, ramai jer yang solo-solo lagi. Berminat? PM I. Wah! Dah macam mak ayam pulak aku. Haha.

-EnD-

5 comments:

wana said...

I suka abg tongkat dagu tu. Hopefully die banje I skali. Ok bye.

- Anonymous

Eh? Ala kua name aku plak. Ok sy malu. Bye.

Chooyaya! said...

hhahahah wana, bongok ko ni. konon2 guna anon tu, aku taktau la tu ko eh? jom bodek azrul. harap2 dia belanja la sushi musim2 raya nanti.

Azraul Meireles said...

Wakaka..Siap ada entri khas untuk sushi..Takleh jadi ni..Kenselll balik Mesia tahun ni..haha..
Patutlaa ramai semacam masuk blog gua..

OneNa klu nk join kene kasi gua pegang bb dulu..haha..:-p

Siut aaa lu..kasi gua rindu Mesia jerr..isk..isk

wana said...

Wahai Abg Azrul yg kacak bergaya, sudilah kirenye kekanda bermurah hati mengeluarkan belanje utk keseronokan berganda hati adinda berdua. Oh sushi, sudah trase2 di tekak ni. Adoiyaiii lmbt lg buka. Nk tunggu Abg Azrul pulang raya plak lg la lame. Tp akan kami nnt kn kepulangan kekanda. Ewahhh pommm pommmmm pommmmmmmmm!

Ok x aku bodek? Hahahahahhaa.

Chooyaya! said...

gasak la korang dua. janji aku tau, ko balik malaysia azrul, sushi jgn dilupakan. heh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...