Monday, August 22, 2011

Tak mungkin kerana betik?

Kalau time bawak kereta peluh jantans merembes-rembes sambil bulu roma tegak berdiri seperti ingin menyayi lagu merdeka dan terpaksa singgah rumah kawan Kaklong untuk tumpang berak pon tak ok jugak kan?

Sampai Kak Nani kata, 'Kau ni Lin (Kaklong), asal singgah rumah Kak Nani je nak tumpang berak'. Haha. Rumah dia dah jadik macam pusat sehenti untuk memberak.

Masa tu, I otw dari Melawati ke opis di Jalan Semarak. So terpaksa singgah rumah Kak Nani di Keramat untuk melunaskan hajat or else, merana la snow white terpaksa bergelumang dengan tahik bau betik/sambal tempoyak ikan patin etc etc.

Dan, sampai sekarang, dah lapan kali I masuk jamban! Merata tahik I harini berada. Dari Petronas Ampang, ke rumah kawan Kaklong di Keramat, ke opis I di Jalan Semarak dan jugak ke Hotel Premiere, Kajang.

Dan seperti biasa.. SEMUANYA KERANA BETIK!

Ni memang jenis tak serik ke atau degil ni? Tu pasal orang kata, kepimpinan melalui tauladan. Eh? Apa kena mengena? Ah, persetankan! I nak masuk jamban lagi sekali now. Biadap sungguh kau betik!


Biadap!
Lagi kisah Suraya & Betik disini.

Okbye.

-EnD-

3 comments:

rina mazlan said...

Okla tu, ko kan 24 jam mkn je. Bagi buang dosa-dosa kecil tu.

Chooyaya! said...

ha ah. mmg btol la. terus perut aku kempis. bagus jugak.

JuJue said...

kalau jamban bisa berkata kata..perrgghh.. huhuhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...