Friday, August 5, 2011

Entry Sedih

A friend of mine tulis status dia dekat FB 'ayah...perginya takkan kembali. innalillahiwarajiun...​.'

And ada 3 orang yang kurang bijak pergi like.

Ni kurang pendidikan ke kurang kasih sayang ni?

Kadang-kadang menda-menda simple macam ni pon ada manusia yang tak boleh nak berfikir kan? Marah pulak aku bila tengok. Naseb baik dah kenyang makan pavlova. Kalau tak.... Kalau tak... Kalau tak.....

Kalau tak... Ah. Sambung la sendiri.

Tengah marah ni. Tak boleh nak fokus. Fokus tak boleh, makan boleh pulak. Pelik.

Okbye.

-EnD-

P/s: Farina, takziah... I know how its feel when u lost the love one. I lost my ayah too. And aku giler dekat 2 bulan, hidup macam takde arah tujuan. Be strong ye? Jom semua yang baca ni, sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah ayah Farina.Ya Allah, tempatkan dia dikalangan orang-orang yang beriman.. Amin...


Farina dengan Ibu & Arwah Ayah dia tahun 2009

2 comments:

Anonymous said...

sy amik ms lebih sthun utk recover balik....
dlm ms tu xblh lgsng sebut psl arwah....sy akan lari xnk dgr...sbb airmata mst jatuh...

Chooyaya! said...

hurm.... mmg kan? bila difikirkan, kehilangan orang tersayang la yg paling perit. lagi2 kalau mak/ayah or family member...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...