Thursday, September 29, 2011

Sakae San... Tunggu kakak Datang!

Hoi.

Nak tau tak, ada sorang perempuan sakit jiwa yang sejak dari semalam kerjanya google gambar Salmon Pizza jer. Sian dia. Sampaikan kerja dia, sattttttuuuuu pon tak boleh nak buat ok? Dalam kepala dia asyik fikir, 'nak makan Sake San dekat Souled Out yang size besar sorang-sorang. Tanak Share'. Wah. Boleh tahan temahak. Ishk Ishk.

Walaupun!Dengar kabarnya dia tengah gigih berusaha nak diet. Dan dengar kabarnya within 20 days ni dia dah turun almost 4kg, dan dengar kabarnya jugak dia dah 20 hari tak makan nasik! WOW!!!!Tapi kalau dah niat nak makan pizza size besar sorang-sorang pon tak ok jugak kan? Diet ikut mazhab maner tu? Ajer kacau jer ni.

TAPI!!!!

Ah!!! Mamfuslah!!! Aku tak kira...!!! Nak jugak jugak jugak makan Sake San ni size BESAR sorang-sorang. Tak kisah la apa orang nak kata, I sanggup pekakkan telinge's ni ha. Hati ni, *sambil tunjukkan kat jantung, dah lama menahan dendam dengan Sake San saitonirojim ni.

Jaga kau! Ada jodoh, tengah hari ni kiter jumpa ok sayang? Ammmmuaaaahhhhhhhhhhh!!!


Tak Menahan Getarnya Perasaan Hatiku Ini Wahai Sake San.


Ku tunggu jandamu (motip?)


Peciuuuu peciuuuuu!! Tembak dia!!!


Tunggu kakak datang tau sayang? Janji ????

(Dah sejak bila pulak aku dah jadik akak angkat makanan ni?) Sian sungguh!

-EnD-

5 comments:

rina mazlan said...

Ko nak jumpa laki aku tak? dia pakar sakit jiwa. Ko ni memang suka makanan korea eh? mesti ko minta K-pop kan?

Chooyaya! said...

boleh la jugak. aku pon da kronik ni.. i love japanese food ler... mana ada sgt aku makan korean food. Kpop?? tidak sama sekali. gua layan Raihan jerk.

Anonymous said...

Su....yg ni pun sedap ke? Masalah kyus ialah bila bc su punya citer pasal mkn, mesti meruap nk g terai........

Anonymous said...

Su....yg ni pun sedap ke? Masalah kyus ialah bila bc su punya citer pasal mkn, mesti meruap nk g terai........

Chooyaya! said...

sedap nak mamfus! malam td Su dah makan ngan Saz. Amek size paling besar. Diet ker apa tolak tepi. Haha. Sedap giler la Kak Yus! rugi tak terai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...