Monday, October 3, 2011

War Raya Paintball 2011 - Part II

Adoi... Ni la game paintball yang paling azab sekali I pernah rasa. 5 kesan tembakan yang paling ganas sampai rasa nak demam. Yang paling hebat tentulah di buah dada belah kiri. Tu la.. Salah diri sendiri. Konon kental sangat la taknak pakai vest kan? Rasakan azabnya! Tengs pada Aserk untuk itu.

Harini I cuti tahun. Memang tak boleh bangun langsung. Penat tak habes, sakit badan tak hengat. Ni kata nak jadik askar? Pui!

Gambar Wana tak upload lagi dalam FB dia. Lembap betul! Nanti dia dah masukkan, I update la kronologi kejadian tembak-menembak dan jugak aksi nanges-nanges yang berlaku pada hari tersebut.

Ada aksi menyeramkan seperti tembak kepala, drama sebabak bila ada askar yang menangis dan jugak aksi membunuh team-mate sendiri. Tengs Apai untuk lebam di perut Maksu. Memang kenangan yang terindah sangat.


First experience Sarah. Habes 4 game, muka pon pucat jer. Senyap tak berbunyik langsung. Haha. Harap-harap tak serik eh?


Apa yang eksaited sangat ntah Apis ni. Nak kata ada awek hot, rasanya I je. Eh? Tak tak. Emma, Wana, Hani pun hot jugak. Tapi yang paling??


Emma gigih nak jadik askar muslimah pasal pinjam mak dia punya serkop kepala. Target jadik muslimah pasal nak ngorat marsyal kacak. Hani nampaknya agak kental pakai baju lengan pendek kaler merah. Apis pulak memang akan ada dimana-mana sahaja kalau ada wanita.


Ini baru sikit. Saz kena more than 15 kot? Bersepah merata badan. Kalau peluru betul, memang dah janda kot aku.


Kalau ikut rasa badan yang tak larat ni, nak je cuti lagi esok. Kot Sulatin Sdn Bhd ok la nak cuti sampai 3 4 hari seminggu. So, kena sedar diri. I ni bukan apa. Semangat lain macam kali ni pasal Saz dah belikan suit askar, kasut siap bekas air dengan mask baru untuk game kali ni.

Tak sabar plak nak tunggu next session. Hnsss Hnsss.

-EnD-

6 comments:

fasheeha said...

woahhh lebam gila la. teringin nak main paintball ni. tak pernah merasa..

Chooyaya! said...

lebam tu sikit jer tu.... tak sakit sgt... tp badan la sakit... tp kena la kental. kata askar kan? next month jom la nak join. ajak along skali. (kalau dia cuti la)

wana said...

Kental ke klo demam esknye? Hahahahaha.

Gmbr lmbt lg aku upload. Byk queue. Gmbr raya pun x msuk lagi. Hahahahahaha. Aku bz. (Read: malas).

Chooyaya! said...

demam tu pasal aku ekna hujan. bukan pasal paintball pon eh? lekas la upload wana! grrrrrrr. jgn jadik pemalas sgt. gambar raya tak upload lg yg aku tak tahan tu.

wana said...

ekna? Apetuh? (Sib baik kt sini xleh tag cm fb. Klo x aku dh cc kt bebudak jahanam tu). Ok bye.

Chooyaya! said...

naseeeebbbbbbbbbbbbbbbb baik...!!! pantang ko kan????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...