Friday, October 14, 2011

Oren Ang-Ang Oi !

Wah! Saperkah gadis (gadis ke?) yang berani mati pakai baju kaler oren ang-ang ni? **Lagi mau tanya kan? Nak kena lempang sampai bisu kalo tak kenal? Jangan nak carik pasal. Phuuuiii !!

Nantikan entry akan datang. I tengah bizi ni. Tak boleh nak update banyak-banyak sangat. Apa yang bizi pon aku taktau la. Tapi memang bizi la. Haha.


Tetap makan sushi. Sushi dimana sahaja. Yes! Boleh dah lantik diri sendiri jadik duta Sushi Se-Malaysia. Kata Bapak, 'Awat pipi hang kaler sama dengan baju?' 'Bapak, ni la namanya comel'. 'Oooo macam tu comel ka? Pasai apa bapak rasa macam tak jer?' **Terus berlalu pergi. ((ni memang nak carik pasal ke apa ni?))

Kasik up satu lagi gambar. Kaler oren ang-ang macam ni katanya ubat megren. Ko ada?

Apakah situasi disebalik baju oren? Apakah yang bakal terjadi??? Nantikan di entry akan datang. Eksklusif untuk anda hanya di Chooyaya Secret Garden. Kiter kembali ke Angkasapuri. Bai.

-EnD-

5 comments:

Mask said...

baju mcm org kampung je, ada blink2 lagi tu.. hahahah.. jgn marah maksu...

Chooyaya! said...

ha ah. memamg i orang kampong pon.. tu pasal paka baju oren. tp mana yang blink2nyer? ko ni buta ke apa?? hahahahaha

Chooyaya! said...

*pakai
(kang ada jer wana nak komen kata aku typo la, apa la) hehe

wana said...

ehem ok bye. *serrrrreeeetttttttttt kakiiiiiiiiiiiiiii*

Chooyaya! said...

hoi! ada jer kan? Hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...