Tuesday, October 11, 2011

War Raya Paintball 2011 - Part II

Dengan gambar dibawah ni, jom kiter tengok apa dialog yang kiter boleh buat eh? Sebelum tu I nak perkenalkan pelakon didalam gambar.

Dari kanan : Sarah, Izzi, I, Faiz, Aserk. Yang duduk tu Anis. (Nama dia memang Anis walaupun dia seorang lekai lelaki)

Anis : Betul ni Maksu, Anis tak tifu. Kiter guna strategy yang Anis buat ni. Kompem team kiter menang. Maksu kan pelakon handalan... Ni memang baeeekkkkk punya plan la...!! *Sambil buat tanda best

Sarah : ((Biar betul dia ni, harap jer kerja askar, kalau takat plan macam ni, baik upah Johny English je. Sama bangang jugak idea tu aku tengok))

Izzi : ((Ishk, dia ni betul ker tak ni? Ah lantak la, ok apa idea dia. Dari aku ni, masuk field tak sampai 5 menet dah mati))

Maksu : **Sambil senyum-senyum. Eh Anis, betul ker ni? Kompem boleh menang ker kalau macam ni? Betul ke Anis kata Maksu boleh jadik pelakon handalan satu hari nanti? Tak tifu?

Faiz : Ko biar betul Anis... Aku takot kalau tektik tak menjadik ni, mau kalah teruk kiter nanti. Aku ni memang ragu-ragu jugak dengan nko ni Nis.

Aserk : ((E! Aku rasa nak jotos je kepala dia ni. Ni idea bangang sapa yang dia tiru ni ntah))

Nak tau apa strategy Anis? Tunggu entry yang akan datang. Saspen kan? Haha. **Ke tak saspen? Ah lantak la.

Bye

-EnD-

11 comments:

Anonymous said...

tapi Maksu, Anis bukan Askar..dia Navy..ok bye..-Yash-

Chooyaya! said...

Yash, Navy ialah sejenis askar. Takkan la simple mcm tu pun yash taktau?

Anonymous said...

tp maksu..lain la maksu!lain!

wana said...

Eh sumpah aku x phm. "Lekai lelaki" tu apekah? Bhs jawa ke?

wana said...

Yash, meh cikgu ajar meh. Navy tu bahasa omputih yash. Klo bahasa melayu nye askar marin atau tentera laut. Ok bye.

Chooyaya! said...

Mana lagi yang typo ni Wana? Ko ni mmg tajam je mata kan? Dah lekas, pi submit borang kerja dengan Dewan Eja. Haha.

Makanya aku kata Anis askar tu btol ke salah Nayang?

wana said...

Betul la. Aku bekap ko ade phm x? Ko ade langgar sliding door ke hape ms bergomol ngn saz kt balkoni mlm td smpi blur ni? Hahahahaha.

I love u nayang. Happy birthday!! (Dh bpe byk kali aku wish arini? X phm2 ke banje aku sushi cpt. Eh?)

Chooyaya! said...

nayang... malam td aksi drama lite2 jerk. tp ada la main kejar2. cam la ko taktau kan mcm mana bila pak maon kantoi dgn nko. hahahahahah. i love u too nayang. i love u so so much!!! **tp tak bermakna ko dpt sushi free. okbye

wana said...

Bye. Aku pun nk seret kaki.

Chooyaya! said...

naang : kenapa yang nak seret2 kaki ni? nak mengada mcm ucop? meh lempang!

wana said...

Dh a xdpt sushi pstu kne lmpg. Ko mmg x syg aku dh. Mrajuksssss. Kbai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...