Saturday, November 26, 2011

Cupcake Pelangi Huda The Return !!

Dah tengok kan video budak besar yang act like budak tadika tasabar-sabar nak makan kapkek sampai terjilat-jilat cream tu? Kesian sangat kan kelihatan disana? Itu namanya perbuatan yang jujur. Kalau tau Intan rakam, sah-sah aku buat muka lawo jer. Makan kapkek pon tutup mulut, nganga kecik-kecik sambil kepit kaki. Huahuahua.

I sebagai wanita tak sedar diri yang suka komplen macam-macam dekat Huda pasal hiasan and presentation kapkek dia telah menyebok-nyebok google gambar rainbow kapkek dan selepas beberapa perbincangan dengan Huda (cey!) so we came out with this. Yay!

Rainbow cupcake dari atas. Yang ni cream cheese topping. Sedap gilers! Sangat sesuai untuk orang yang nak makan sikit-sikit jer. Tak payah order sampai sebijik besar tujuh lapis tu. Simple yet fabulous kan? I pesan kat Huda, jangan bubuh ceklat rice kaler-kaler tu, nampak macam tak besungguh-sungguh.

Pandangan dari sisi. Tu nampak tu lapisan-lapisan kaler bewarna warni sebab guna cup transparent. Meriah sangat kan? Credit to Yana untuk gambar ni. Klik sini untuk baca pengalaman Yana yang makan cupcake ni and yang paling kelakar, kata Yana, dia macam nak nanges makan Pavlova Huda pasal sedap sampai tak reti nak describe macam mana perasaan tu. Ni lagi sorang drama. Ingat I sorang jer kalau makan sedap sangat sampai nak nanges. Haha.

Well, cambiaso. Add Huda dekat FB untuk place order and tengok gambar kek-kek yang lain. Yang paling best, sekitar Lembah Klang tiada kos penghantaran taw? Huda memang baik hati. Sebab tu dia murah rezeki.

Okbye!

-EnD-

5 comments:

Anonymous said...

ala, area lembah kelang takder caj ker???huhu..ari tu tanya huda dia dia kata caj RM 10 tau huwaaaaa.....nak rasa pavlova mini dia yang rege RM 10 tu, pastu da caj pon RM 10 terus tak jadik...huwaaa lagii....

Chooyaya! said...

yerker? nanti kiter check ngan huda... tapi awak punya lembah kelang kat area mana? maksud kiter, lembah kelang yg tadek charge mcm ampang, damansara... bangsar... kalo lembah kelang yg bangi, putrajaya mmg dia charge rm10.00

bett said...

bukan..bukan..kita kat kg attap jer pon....dekat ngan brickfield tu jer...tolong check balik ngan huda ek..ke kena sebut kita baca blog choyaya??ngeeee.....anyway, suka jumpa jengkarian sebagai blogger..oh ye kita asal jengka 6....

Chooyaya! said...

awak awak. cuba awak add huda kt fb. nanti kiter citer kat dia pasal ni eh? anyway, dengar cerita orang jengka ramai yg hot. eh?

bett said...

dah..kita dah add huda awal2 lagik u, disebabkan pavlova yang awak war2 kan tu *air liur titis2*... orang jengka ramai yang hot...ai jer yang suam2 kuku...huhuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...