Thursday, November 24, 2011

Kerana Cupcake Huda



Korang. Ni first time I upload video muka I dekat-dekat macam ni dekat FB and Blog. Jangan kutuk taw? I tau I sangat la nampak bam-bam dari tepi. Sian I.

Behind the scene, sebenarnya I taktau pon Intan demok tu dah rakam aksi I masa ni. Jahat la Intan. Dah la I tak sabar giler nak rasa cupcake Huda, dia boleh engage lama-lama. Taktau pulak aku dah ketar-ketar jubor.

Pastu tengah I nak amek gambar, BB I plak hang. Tu yang kena tunggu lama tu. I dok lap-lap screen henpon untuk buang masa sementara tunggu Intan habes cakap. Kesian sangat I masa ni. Pastu ada part I nak ambik BB Intan pasal I nak suruh dia snap gambar cupcake tu. Haha.

Giler tak sabar, dah huru-hara and serba tak kena I jadiknya. Ambik sudu, letak sudu. Mana serdak yang jatuh sikit-sikit pon I kutip semua. Cuit sikit krim, bawak masuk dalam mulut. Lepas tu towards the end dah tak tahan sangat, aku jilat je cream tu. Hahahaha.

Yang last sekali tu I senyum lebar sebab I ingat Intan ambik gambar I. Bila dah siap makan cupcake, baru la Intan tunjuk video ni. I ketawa sampai meleleh air mata. Tak sangka pulak tahap tak senonoh sampai macam ni sekali. Haha.

-EnD-

13 comments:

Cik Puan Bunga said...

Kehkehkehkeh! Kelakar ah kau Kak Su!

Kau mmg pencinta makanan tegar!

Bui Junaidi said...

abang halim tu sama tarikh lahir dgn bui lah..hihi

lain entry lain pulak komennya kan..apa lah bui ni

Anonymous said...

hahahahaha.klakar la...tgk cup cake tu mmg telan air liur...................
patutla sue xsabar nak mkn.

Chooyaya! said...

musti la. sehingga ketitsan terakhir kaksu jilat tu... miahahahahaha

Chooyaya! said...

anon : memang la. dah la intan tu ckp dlm telefon lama2. ketar2 dah kiter tak sabar nak makan.

Chooyaya! said...

bui : eh, takper. kaksu really appreciate it, tu maknanya prihatin dekat seluruh isi blog ni ha.

rina mazlan said...

hahaha nmpak sgt ko gelojohkan nak mkn cup cakes tu.. tolongla ye sila mkn pakai sudu..Terjilat jilat aku tgk ko nih..kekeeke

Chooyaya! said...

memang la lepas tu aku makan guna sudu... hahahaha

Liyanaroxx said...

hampun kaksu TERPAKSA gelak sbb gelagat kaksu mcm kanak-kanak tak sabar mkn askem malaysia! =_=

Hedadadada said...

Hahahahaah ok kelakar. Setiap jari tu kasik jilat. Hahahahahaha mane kene kt jari xleh bazir. Kene kasik jilat. Dh mcm nak menggelupur rase tahan nk mkn cupcake tu :p

Chooyaya! said...

Yana : tu la keistimewaan kaksu berdepan ngan makanan yana,jgn la gelakkan. haha

hedadadada : tak tahannnnnnnnnnnnnnnn sgt dan jugak bagi mengelakkan pembaziran. hehe.

wana said...

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA

*pengsan x cukup napas*

Chooyaya! said...

tak baik tau nayangggggg!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...