Sunday, December 4, 2011

Hamek Kaw!

Jumaat malam baru-baru ni, I had a very lovely dinner and outing with the dancer's plus dua orang bodigad. Mati la. Baru menari untuk company sikit-sikit dah pasang bodigad kan? Dasar!

Kiter semua makan dekat Castle Kampung Baru. The food was good except for ada communication problem dengan waiter. Cakap melayu tak pandai, cakap omputih tak paham pulak. Kang ngomong jowo baru tau. Heh! Mintak tomato gravy dikasiknya tomato buah belah empat. Tak kelakar kot?

The foods I update later eh? Susah la. Semenjak dua menjak konon diet ni, Album Yummy Pummy dekat FB pon dah macam sendu jer. Lari la semua peminat-peminat makanan I. Haih. Ini pengorbanan nama dia. Kata nak kurus? Kata jer nak kurus, tapi breakfast Pavlova Huda baru kejap tadi ni pon tak ok jugak kot?


Orang kasik satu flying kiss, I kasik dua sekaligus. Hamek kau!

Bodigad sorang muka ganas, sorang muka jambu. Ambik la nak mana satu.

So, sekian la sajer cerita ala kadar dari I ni supaya blog tak nampak sepi dan sendu sangat. I ni skarang apa pon tak buat. Kemas katil tak, mandi tak hatta gosok gigi sekalipun. Acaneh? Semua pon malas nak buat. Kata Ahad kan? Hari Ahad kan hari untuk mandi pukul 4?

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...