Thursday, December 1, 2011

Traffic Light

Helloi !

Nothing much to share except for, terimalah gambar bajet hot dari I hari ni.

Kata Yatie, kalau black out tak payah pasang lilin. Kata Head Of Finance opis I, 'Sulaya, U sit sit. Your dress is so striking, U cause me blind'. Yes Mr. Leow. Jujur sangat U kan? I suka U.

Kata Sarah, 'BB, U nampak meriah ceria', kata Gee, 'Sis, U look different. I suka I suka', kata Mas, 'Wow! Silau tuuuuu'! Kata Ira, 'Kaksu cantik-cantik ni nak pergi mana?' Kata Abang Nuar, 'Su, Abang suka. Baju Su transparent'. **Kesitu pulak kan?

Kata Intan...? Intan tak kata apapa except for, 'Ni kalau Intan pakai baju macam ni mesti labuh giler'. Yer. Tiada penekanan tentang I disitu.

Last but not least, kata Bapak, 'Dei kici, yenna kari sapedek?' Dan continuously cakap bahasa Tamil dengan I. Maksud dia? Paham-paham la sendiri. Tengkiu Bapak for the compliment. Kajol pon hot apa? **Ambik hati.

Sapa-sapa yang follow blog I, mesti tau how hate I pada kaler kuning. Sangat bensi. Taktau la naper. I rasa buruk giler muka bila pakai kaler kuning and believe it or not, this is my only baju kaler kuning ang-ang macam ni.

Bak kata Shaari, 'Esok Kaksu pakai kain kuning, coat merah, tudung hijau.' Tu sajer nak suruh aku jadik traffic light la tu. Sipet!

Ah. Silau!

Last but not least, terima la video berangan dari I ni. This is spontan tau? Ira yang record ni one day after kemenangan Malaysia dalam pertandingan Bola Sepak menentang Indonesia di Stadium Gelora Bung Karno Jakarta sempena Sukan Sea baru-baru ini. Ewah! Terus ayat bajet pembaca berita. Wiuwiuwiu.

Tengok jer. Jangan cakap apapa. Sian I. Dah kronik sangat ni. Hahahaha.



-EnD-

2 comments:

wana said...

Ko dh tebiat ek?

Chooyaya! said...

ha ah. tebiat nak mamfus! hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...