Thursday, January 26, 2012

Nanges La Macam Ini

Saper yang perasan url blog ni bukan lagi dot blogspot hangkat tangan!


Yer.. Sekarang blog bajet famos ni dah diconvert ke dot my oleh Apis & Ajan yang kacak. TQ Kesayangan Maksu. I owe U one more meatball session. Jyeah!


Now, aku pulak tetiba stress2 ayam pasal tak berapa expert dengan menatang wordpress ni. Nak approve komen pon terkial-kial apatah lagi nak tukar menu dekat sidebar bagai. Memang kemsalam la kan?


Bak kata Sazli masa cuti CNY aritu, 'U, kalau U tenung laptop tu sampai tembus pon takkan pandainya nak edit apapa dekat blog U ni'.


Giler ah. Langsung tak memberi kata-kata semangat.


Oh well, sebagai setiausaha yang selalu buat kertas kerja, I sangat la concern pasal alignment text mesti sama, dah mekalau dalam wordpress ni macam mana nak samakan dia eh?


Dah. Memang boleh nanges macam ni...


Ajan, Apis. Tolong selamatkan Maksu ko ni? Uwaaaa. Stress stress! Bila stress suka makan, bila makan jadik gemok. Ah, bensi bensi!



Gambar Tiada Kena Mengena Dengat Isi Kandungan

-eNd-

 

2 comments:

Wana said...

Ajan ngn Apis je dpt meatball? Fine!

suraya said...

hahahaha. nayang i kasik henbeg. lg best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...