Saturday, January 21, 2012

Entry Mencarik Jodoh *Mati La.

Memperkenalkan... Jeng jeng jeng!

**Sab, sorry. Su tak reti la nak buat iklan carik jodoh. But well, since u ask for it maka terimalah entry ini! Hahaha. Gigih je Sab send dekat I gambar carik makan sampai 4 5 file, tapi 1 ni jer Su gamak nak letak. Siap tanya I, tergoda ke tak. Erk :/

Geli pulak aku ber Su-Sab dengan budak kecik ni. Hewhewhew.

Sab ni, my long lost friend. Kenal dari zaman getis friendster myspace bagai. Zaman pakai liptik kaler pink ang-ang, kening tebal, seluar yenki dan jugak zaman pakai baju ropol pergi Hard Rock serta zaman kereta Wira ialah kereta yang paling cool kalau pakai rim aloi 16 inch jenama Enkei, sticker kereta 1.3s, padahal kereta wira 1.3 jer. 1.3s tu ialah Saga. Kantoi disitu yer? Nampak sangat main tampal jer. Haha.

Selepas 2 tahun lost contact sebab drama sebabak pasal-apa-aku-pon-dah-lupa (kesan penuaan barangkali) tetiba I terjumpa dia balik dekat Rasta masa I lepak dengan Saz & Friends. And dia suruh add dia dekat FB TAPI JANGAN KOMEN PASAL GF DIA SANGAT PENJELES WOH! Giler ah siap warning macam kawan masa zaman skolah jer dulu. I pon tabah jer la mengikut arahan Sab.

Sehinggalah!

Tadi Sab bagitau dia dah break dengan his monster ex-gf and tengah kesunyian. Siap bagi lirik Mr. Lonely-Akon and come out with this motto, 'I got everything now.. So ladies, make a line and come to daddy!' Ya Allah, muntah limau mandarin kot aku! Pastu sebagai kawan yang memahami, I pon kata la nak iklankan dia dekat blog I and being a crazy Sab, dia siap cabar I. Ewah! Dia taktau ini perempuan Jawa kacuk Scottish pantang dicabar! **Sambil tepuk dada.

Wanita idaman taknak kalah. Berikut adalah ciri-cirinya. Haha. Aku tak taip pon malu woh! Tapi demi Sab, I kentalkan hati.

Nak yang lawa jer (tak sedar diri macam la dia hensem macam Aron Aziz) + sexy + putih + body mantop + soft spoken + suka budak-budak + reti masak + setia + caring + understanding + matang + tak materialstik + dengar cakap Sab.

Mati la ko bujang sampai tua Sab. Tabah jer la I taip jugak semua ciri-ciri wanita idaman dia. Haha.


Hello Su, amacam dah jumpa tak gadis idaman Sab? Apa? Takder??? Dah. Lepas ni takkan dapat dah makan nasik goreng lembik Sab. Pastu, T-Shirt Nike original kaler biru aku pulangkan balik!

Sab ni baik tau? Pandai masak. Walaupun yang dia pandai masak tu, nasik goreng jer, tapi kira ok la kan dari tak pandai masak langsung. Pastu jenis lelaki yang ada curfew. Sebelum pukul 12.00am kena balik rumah, nanti ayah dia call lapan ratus kali. Pastu yang paling omel, 'Su, Sab bukak puasa dekat rumah jer harini. Lepas trawikh dah tak boleh jalan sebab Sab nak tolong Mak buat tart nenas untuk bisnes ni'.

Unik kan? So, kalau anda rasa dia unik, send ON SAB ke 33388. Haha. Tak la. Adoi, caneh ni? Nak kena letak link FB Sab ker apa ni? Mati la blog aku dah jadik tempat mencarik jodoh. Ok ok. Klik sini untuk add Sab and PM la dia kalau anda mempunyai ciri-ciri wanita idaman dia. Ingat. Yang cantik sahaja tau? Haha.

-eNd-

4 comments:

~~MeWhoOwnThisBlog~~ said...

ohh..encemm..hahahha

linalucx said...

Hi sis yaya,ble tgok tajuk rase teruja.tapi tgok guy alamak.hehehe. xkne plak.putih sgt.cm xactive jer.ciri2 dh da.klu dia hitam maniskn bgus.hope fuly dia brjmpe cinta sejati...gud luck.

Chooyaya! said...

ET : ko giler tak kacak? haha.

Chooyaya! said...

linalucx : lina lina! kalau putih la best. nanti dapat nak, kompem muka cam anak mat saleh. gigi dia cantik tau? pastu kan kan kan, dia pakai evo 10, anak datok, manager lagi. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...