Monday, January 30, 2012

Sila Ambil Perhatian


Salam Satu Malaysia. Cita-cita saya untuk tahun ini masih lagi sama, nak jadik pembaca berita seperti dulu-dulu jugep. Kepada sesiapa yang boleh merealisasikan cita-cita saya ini, sila la tampil kehadapan. Haha.


Tabah jer la dengan diri sendiri. Tak habes-habes lagi dengan angan-angan ni. Suami pon redha jer la tiap kali I dah duduk bersila depan dia sambil baca berita. Dia pon dah malas nak layan. Takper. I ok jer. I rasa lain kali I akan cuba dengan lebih bersungguh lagi.


Ni nak bagitau, laptop dekat rumah dah rosak. Rosak ke, mengong ke I tak sure. Semalam I bagitau Saz I nak hantar service dekat kedai. Kata Saz dia nak baiki sendiri. Ye. Baiklah suami. Selamat berjaya diucapkan.


Banyak perkara yang berlaku pada I akhir-akhir ini seperti berat badan sudah lagi tidak di angka 6 dekat depan. Pencapaian terbaik untuk program diet setakat ni. Tahniah kepada diri sendiri. Sebagai reward, I ingat nak makan buffet sushi dekat Saisaki. Nak makan sampai muntah. Bagus jugak la idea I ni. Yes! I bangga.


Aktiviti makan masih berjalan seperti biasa nampaknya. Tiada berkurangan dan masih lagi otai dalam bab-bab makan kerana, tengok sahaja di FB. Asal ada yang craving apa-apa post kat FB (Ye Ira, Kaksu ngumpat Ira ni)


Pastu mana yang makan sedap-sedap poyo dekat kampung, post kat FB. Pastu Imah jugak baik hati pergi post gambar soto dekat FB I semalam. Semua aku tak layan sebagai tanda protes. Haha.


Tak cukup dekat blog cerita pasal makan, Yash dah bising-bising bila I update gambar profile picture BBM dengan gambar makanan serta jugak Album Yummy Pummy dekat FB dan vol 3. Hamekau.


Eh. Ni tadi ni nak cerita pasal lain, tetiba cerita pasal makan jugak. Adoi la. Mati macam ni.


I nak bagitau, sesiapa yang link I dekat blog dia and tengok macam tak berupdate tu, jangan panic. Sebab I dah bertukar dari blogspot ke wordpress. So, copy url ni letak dekat sidebar kalau anda anda anda masih lagi berminat nak tau any updates pasal I. Jangan nak carik pasal kata tak heran ke apa. Aku tampa kang.


surayasulatin.my/feed


Tau tau?


Sebagai hadiah kerana masih lagi menyokong I, maka terimalah.. Jeng jeng jeng!!



Gambar I sendiri. Yay!! Suka tak suka tak?


Semalam I pergi wedding Dyba dengan Josham dekat TTDI. Gambar pengantin tak ada sebab sebok nak tangkap gambar vain sendiri sampai lupa nak ambik gambar pengantin. Boleh jer kan?


Okla. Boring dengar cerita sendiri. Takder pengisian langsung. Dah. Bai.


-eNd-



2 comments:

farhana said...

kak su!cer bg tips diet sket.alalalala

Fauzan said...

Rakan-rakan maksu boleh refer to RSS Feed surayasulatin.my di http://surayasulatin.my/feed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...