Tuesday, January 3, 2012

Perut Yang Senyum

Kiter mulakan entry tahun baru dengan gambar ni. I memang redha je letak gambar ni walaupun perut I senyum. Boroi tak ingat sampai nampak pusat. Haha. Mati la gemok tapi kompiden tahap lapan.


Intan punya pasal, I letak jugak la. Pasal pose dia cantik ala-ala iklan modes ker apa entah.


Intan model iklan modes, Ira macam perempuan keliru mencarik identiti sendiri. Mas mencangkung macam kalah jekpot and I feeling-feeling pelakon Hindustan dolu-dolu yang bangga dengan pusat dan perut senyum. Ko ada?

Dah. Sekian dulu. Banyak kerja ni. Kerja apa pon taktau la. Tapi macam biasa, datang office selerakkan file atas meja bajet bizi sangat, tapi bila pukul 5.00pm I cakap dekat Intan, 'Apa jer kerja yang Kaksu buat harini entah. Macam takder apa-apa pon.' Haha.


-EnD-

3 comments:

aliaaroslan said...

saya punya perut manjangnye senyum... huhuuuu

Anonymous said...

dik, tunjuklah gambar sekarang yang bajet kurus tu . akak nak tengok...kmasyp

Naddy said...

hahahaha..cun gmbr ni...kurus..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...