Wednesday, February 1, 2012

Best jugak mandi lambat

Salam Satu Malaysia! **Wah begitu bersemangat nampaknya!


Kalau hari cuti kan, selagi kepala tak pening sebab bau ketiak sendirik yang berbau tungkik *Bak kata Syikin* Memang tak la I nak mandi kan? Eh tafi kan? Sebenarnya tidak la sebusuk mana bau ketiak I pon. Sajer buat cerita kasik nampak best sikit. Padahal ketiak I bau epal jer, macam biasa. Tak caya meh cium. **Sambil angkat ketiak.


So, KL cuti harini. Apa bikin kawan-kawan yang cuti? Kepada yang bekerja, selamat maju jaya diucapkan. Jangan la menjelesi warga Kolumpo macam shayer. **Manja kan? Meh tampar.


I? Kejap lagi I nak pergi Pavilion. Nak makan sedap-sedap dengan Mak. Dia kata dia boleh makan semua menda, kecuali Japanese Food. (Cis!)


Ni I dok google nak makan apa. Fenin. Too many things yang I craving. Sampai terpaksa google. Any idea tak? Argghhh tensen! Ketama kali taktau nak makan apa. Mati la. Buang tebiat kah?



Busuk sangat muka tak mandi hang Syira. Yang sebelah tu tidak la nampak busuk sangat. Ko giler? Mana nak jumpa blogger yang hampir tiada meletak gambar muncung itik malahan terlalu banyak gambar-gambar muka busuk tak mandi, non edited. Bak kata pepatah Melayu. "Natural Beauty'. Wah!! **Nah pisau, tolong tikam.


Haih. Update 2 3 hari ni langsung takder pengisian. I masih lagi belajar update guna Wordpress ni ha. Salahkan diri sendiri sebab terlalu lembap DAN jugak, kerja di pejabat terlalu banyak. **Pejabat??? Haha. Pastu ni dah nak start menari lagi untuk dinner company on 18 Februari ni.


I masih trauma lagi pasal peristiwa menari bollywood yang orang pusing, aku loncat, orang loncat aku joget tu. Ni dah nak kena menari lagi. Kata Fizul, 'Its ok Kaksu, yang Kaksu menari lain sorang-sorang masa Family Day tu bukan ke Kaksu duduk tengah. Duduk tengah kan menari memang free sytle?'


Oh. Ok. Membantu sangat.

-eNd-


 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...