Thursday, February 9, 2012

Burger Bob The Return

2 3 hari ni I menggelupur jer nak makan Burger Bob/Bobby Burger Keramat Au5. Rasa macam dah 14 tahun tak makan menatang beger meleleh ni. Padahal baru beberapa seketika jer. Saz tak berapa gemar sangat burger ni. Banyak ajinomoto kata dia. Saz memang kurang dengan makanan yang rich and full with seasoning ni. Maggie pon dia jarang layan. Kerana dia kekurangan kegemaran, makanya pandai-pandai la usaha sendiri untuk mendapatkannya pun, athoi!


Takde hal. Gua boleh pergi sendirik! Kiter ni wanita zaman sekarang lebih berkonsep berdikari. Semua boleh buat sendiri jer. Berdikari punya pasal la yang sampai I bersauna dalam kereta time bateri kereta kong sebab hilang punca, tatau nak buat apa. Tanak call Saz sebab nak berdikari katanya. Dah sampai ketiak berpeluh sampai kebahu masih lagi nak berdikari pon tak ok jugak kot?


Dah tadi cerita pasal burger langsung pasal ketiak basah sampai ke bahu. Acaneh?


So! Hasil dari hasutan I pada Ira, dia finally telah terpengaruh dan telah gigih menjemput I dari rumah dia dekat Sentul ke Ampang sebab perempuan 'suka berdikari' ni kurang gemar membawak kereta. Berdikari sangat la kan? Pui!




 

Burger Bob - Bangsar Babe Double Special Cheese. Hamekau!



Bak kata Alang, 'ni la 3 orang ahli Ultras yang terlepas'.Ok. Terima dengan hati yang tenang. **Bersila macam yoga.


Lepas makan burger ni, macam biasa. MENYESAL. Sebab otak yang saiko mengatakan apabila kiter makan burger double special cheese pulak tu, terus otomatik esoknya jadik gemok. Tu time lepas makan la. Time nak order takder der nak ingat pasal kalori la, fat semua. Pui!


Biasa la.


Ni la balada orang gemok yang malang.


-eNd-




 

6 comments:

kakmasyp said...

takpe dik, lengan kurus lagi tu.....huihuihui...kakmasyp

Intan said...

Kakkkkkkkkk..katmaner sebenarnyer bobby burger nie? sya dah 2,3 kali mencarik kat AU5 tue, tak jumper pon..Saya jumper petronans yg sebelah medan selera tue, tp tak bau burger pon,huhu..ker sya slh jln...bobby nie kena masuk lorong-lorong ker?
aritu sya pegi, tapi sebab tak jumper carik, sya g makan kt THAT LITTLE GERAI jer..Terubat rasa makan buger sebab kt citu pon ader burger Big Ass,hahaha...Tapi, tekak nie tetap nak rasa bobby burger gak..Jadik, akak yg baik hati, mehlah berkongsi jln yg senang dan mudah utk org yg mcm sya yg blurr mencarik jln nie untuk berjumnpa dgn kedai bobby burger supaya tidak kempunannnnnnnnnnn,hehehe

suraya said...

so, selagi lengan tak gemok, selagi tu la boleh makan banyak2 eh kak mas? hahaha. tp kak mas taktau disebalik rambut tu, lengan sebesar batang balak.

suraya said...

Ya Allah.... dekat sangat dah dengan petronas tu... kalau petronas belah kiri, intan kedepan sikit, pastu ada belok ke kanan, ada signboard masjid apa ntah. masuk situ la. gerai tu kat sebelah kiri, dia bukak depan rumah jer... dekat sangatttttttttttt dah! kalau intan berenti kt petronas tanya orang pon sure orang tau... so, lepas ni boleh la pegi lagi...

intan said...

owh yeker?..ok..nanti free2 nak g carik lagik..arap2 berjumpalah kali nie..nmpk gaya direction yg akak bg tue dah blh bayangkan dah..tenkiu kak..lap u veli much,heheh :)

suraya said...

so caneh? dah jumpa tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...