Monday, October 8, 2012

Durian Pancake Baby!

Assalamualaikum adik manis... Sudah makan???? Sudah kak. Bagus. *Elok la, aku tanya aku jawab. Haha.

Semalam kan I tingin sangat nak makan durian pancake? Makanya nak pergi Sweet Chat Mid Valley macam bercinta sangat.... Dengan jem, nak parking bagai. Pastu makan durian pancake ni dalam 20 saat jer dah selamat dalam perut, dengan perut membuyut nak meredah Midvalley yang sebesar alam tu, rasanya macam tak berbaloi sangat.

MAKA!

Gunalah kuasa Google untuk membantu. And guess what? I found this baby!!!! Durian Pancake. Lokasi? Dekat dengan Galaxy Ampang. Terus mata berkaca-kaca ibarat impian telah terlaksana. I call la owner LaraLicious Bakery. Kata dia, order akan dibuka soon and delivery by Thursday. 

Mak.

Lambatnya lagi. Tapi takper. Sabar tangga kejayaan. 4 hari lagi ni oi! Durian Pancake dah dekat tekak dah terasa... Memang rindu dendam habes ni. Siap ko Durian Pancake. Skali makan nanti nak sumbat dua. Puas hati engkau.

Durian Pancake dari LaraLicious Bakery. Harga 5 ketul ni for RM12.00 sahajok. Rasa taktau lagi macam mana. Tengok gambar macam enak lazat. Mesti la rasa seiring dengan rupa kan? Yes. Jaga kau!
Pada sesiapa yang teringin nak merasai Durian Pancake ni, sila add Mazliana Maznan dekat FB atau fanpage dia (LaraLicious Bakery). Place your order dengan cara sms. Sempat lagi ni kot kalau nak order? Tapi self pick-up la. Sapa yang duduk Johor pon kalau nak, kena self pick-up dekat Ampang. Heeee... Seronok la duduk Ampang sebab dekat dengan Durian Pancake. Rasa macam cinta sangat tau? I love Ampang! *Tetiba

-EnD-

10 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tetiba terasa nak amkan jugak hihi

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

pernah nampak benda ni dalam blog sorang kawan, teringin sgt nak cuba ! menggoda betul !

Chooyaya! said...

Baby : apa lagi? Sepantas kilat la order....

Chooyaya! said...

Mrs yana : blog mana blog mana?

Anonymous said...

I love Ampang too...hehehhe *tetibe*

Still remember me? Areen.

Take a good care of the baby n urself.

nice blog u have here, keep updating cos im a food lover too..hehehe

Chooyaya! said...

Areen : ni areen kwn intan yoshima ke? Hehe.

yatiyahya said...

i hate u!!! * lapairliur *

Anonymous said...

hai org jengka yang duduk kat ampang ( sama la kita..org jengka duduk kat ampang juga).. kak su punya pos menyebabkan saya sepantas kilat meng SMS kakak ni.. wakaka..tak sabar nak ambik n mkn esok..

Chooyaya! said...

yatie : kiter tau awak suka makan durian. tp makan selalu tak bersih. membazir!

Chooyaya! said...

anon : hi orang kampungku! marilah kiter bersama2 merasa durian pancake yg enak lagi lazat esok eh? awak dok jengka berapa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...