Friday, November 2, 2012

Kopok Lekor. Tenkiu Mimy Hamid & Farhana :D

Assalamualaikum...

Ingat tak last time I merengek manja dalam blog pasal tingin nak makan kopok lekor? Maka... Ditakdirkan ada ramai insan yang kesian and bagi idea macam mana nak dapatkan kopok lekor. Ada yang suggest pergi Putrajaya. Ada kerepok lekor dekat situ. 

Tapi itulah. Putrajaya memang jauh dari Ampang T_____T (mengada diri ini, padahal Terengganu lagi jauh kot?) Haha. Skali Allah kirim dua orang angel yang baik hati. Mimy Hamid and Farhana (cik silent reader) yang mengkasihani pempuan mengandung bawak balik KL keropok lekor original Terengganu woh! Syukurnya..... **Lompat bintang

I ambik keropok dekat Mimy on Tuesday. Dekat office dia dekat Bangsar. And keropok dari Farhana pulak, Sazli yang collect dekat Murni SS2. I pon taktau nak imagine macam mana rupa Farhana ni but for U both, tenkiu very such, errrr much!

2 hari ni sendawa, kentot semua bau keropok lekor. Haha. Mabok kopok dah aku ni. Tahan la tak tingin kopok dah sampai setahun lagi lepas dah belasah kopok mereka ni habes-habesan. Yang tak menahan tu, Sazli sama naik. Amboi!!

-EnD-


Puas hati haku!!! Kopok lekor kopok lekor! 

5 comments:

Mimy Hamid said...

sudah come to mama...wehooo...mabuk kepok lekor oiii

Yuyun said...

yummyyyyyyyyy..lain benar dengan rupa kopok lekor kat kl ni yang tepung semata..;)

Chooyaya! said...

Mimy : tenkiu mimy. Tp masa aku dtg tu muka ko mcm sedih jer. Tension rupanya...

Chooyaya! said...

Yuyun : memang.....!!!

Mimy Hamid said...

tension la kena jaga bos baru mental..kuat anger hangin satu badan..sikit menenking....benciiiiiiii...ko ada tips tak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...