Wednesday, January 9, 2013

Strawberry Crepe Demok Opot-Opot

Assalamualaikum...

Malam semalam ingat nak update pasal Shein tapi tak sempat. Tengok??? Ramai yang urut dada kelegaan nampaknya? Hahaha. Takpe. Abang kasik chance hari ni. Kiter cuti sehari cerita pasal Shein okey? Esok aku update 4 entry sehari pasal Shein. Balas dendam. Tak kira!! Hahahaha.

Harini kiter cerita pasal makannnnnnnnnn...... Adus. Sedih memikirkan pasal makan ni.. Zup zup *tikam pisau dekat dada. Haha. Drama mau lebih ok? Padahal macam la kena pantang makan sampai setahun kan? Lepas ni blasah je la makan balik macam dulu. Tapi kalau gemok jangan nak komplen banyak la kan? Eh tapi kan? Lepas bersalin ni I rasa macam vontot I dah berbentuk heksagon. Buruk ok? Memang takkan dapat la eh bentuk vontot macam jaman-jaman tak bersalin dulu kan? Makcik tabah T____T

Ok. back to the topik, harini I nak memperkenalkan new product from Huda Glory, jeng jeng jeng!!!!! Stawberry crepe! Crepe ni Huda buat khas untuk sesaper yang tingin nak makan Durian Crepe tapi tak makan durian, maka terhasillah Strawberry Crepe ni.. Suka tak suka takk?



Strawberry crepe with home made strawberry filing and fresh strawberry inside. Kaler pink sesuai untuk mereka yang berjiwa lembut. Lepas makan ni nafas berbau segar pastu terus rasa macam nak mengawan. Sendawa pon bau strawberry jer... Tidakkah romentik begitu?? Bak kata I sendiri dalam Instagram. Kelazatan yang mendebarkan. Over kan?

So amacam? Takkan tergoda tengok Strawberry Crepe debab opot-opot macam ni? Memang cenggila la kalau tak terliur. Cam biaso kalo nak, place order dekat Huda ok? Harga dia sama je dengan Durian Crepe. Rm10 untuk 4 ketol. Yang ni kalau nak makan sekaligus 4 pon takde hal risau tahan kentut dalam lift ke apa sebab kompem takkan ada yang pengsan malahan orang akan tercari-cari, 'wah..... harumnya bau kentut ni....marilah kiter berkahwin sekarang, I dah lama nak carik orang kentot bau strawberry".

Ha..  Tengok? Takker bagus tu? Hahaha. Okbye.

-eNd-

5 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

melampau nau kentot bau stoberi! hahaa

Anonymous said...

bodoh ni, kentut bau strawberry! hahaha

-Azie

Anna Dayana said...

ataupun saudara saudari cikebom cikebom yang kerja di FELDA boleh order dengan saya melalui email dayana.nb@feldaglobal.com.

Saya adalah org kedua yang tukang amik order selepas org pertama iaitu Kak Su yang sekarang ni dalam pantang dengan ucapan "apa khabar orang kampung"..

Baaa

Miss Moon said...

umak aiiii mengoda nya straberi ..........

n sangat gebu gebu gitew

eila said...

Dear ada no contact kak huda tak... nak order cake dgn dia.... urgent.. email to me eiladzir@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...