Tuesday, June 11, 2013

Christina Suzanne Stocksil

Assalamualaikum.

Sapa kata orang periang takder rasa down sampai nak angkat muka pon rasa sedih? Nak bukak mata pon rasa kuyu dan sayu and nak pandang semua orang pon rasa tak kompiden macam level of confidence terus lowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bawah tapak kaki amek engkau. Gitu skali la rasa sedih ya amat. Rasa macam semua orang mengejek, memerli and rasa macam ada orang cakap ‘eh, why r u here?’. Macam tu sekali. Bayangkan sedihnya macam mana.

So. Untuk meringankan rasa beban dihati kiter akan cari someone yang kiter percaya + sayang untuk mengadu gundah gulana. Bila dia cerita pasal diskriminasi ialah sesuatu perkara yang tak bagus dan paling dibenci and relate pasal betapa comelnya seorang guru ada degree mampu pergi memancing dengan tukang kebun masa hari Ahad and baik dengan makcik kentin sebab buat air milo bandung tersedap dalam dunia.

PON

Masih rasa down. Tak cukup. I want more. (tamak, biasa la)

Pastu bila dia kata macam ni ‘Kaksu cantik. Lagi cantik dari Christina Suzanne Stocksil. Tiada kurungan.’

PENGSAN

Haha. Agak-agak la. But. U made my day. Cukup untuk hari ni. Dah happy sekejap.

:)

Pastu, naik timbang tadi. Turun 1.5kg. Terus happy. Pastu fikir balik kerja nanti jumpa Metayang Mama Shein Iskandar kaki getik-getik mintak dukung terus rasa ‘apa lagi yang tak cukup?’

P/s p/s : Plz jangan rasa jijik baca entry ni tau? Baca dengan lapang dada. I just nak share how sometime menda-menda kecik yang happen dalam hidup kiter, simple words yang entah betul entahkan tidak boleh buat kiter happy. Spread the love baby. Mari kiter semua berkasih sayang ok? Jom Big Bear Hugs <3>

-EnD-


P/s : Cepat google siapa Christina Suzanne Stocksil. Dia potong rambut pesen cendawan LAWA JER TAPI?



Milo Bandung ihsan Google

8 comments:

rina_mazlan said...

Hoi yang pertama artis tu baru aku rasa. Tapi, a'ah rambut korang sama. Tapi ko lagi homey. Hoi yang kedua. dah bertahun aku hidup ni tak pernah jumpa milo bandung. Kena dapatkan segera nih!

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa... apa2 jelah Kaksu ni.

edlidza said...

ini macam kawan baik kek nis (haniszalikha) yang buat keek hidun tembang... comel sangat siyes comel!! u pon comel lahhh... ;)

Mooniqueen said...

Kan best dapat muka mcm die ni.. Rambut orang kata cendawan la, helmet la lawa aje..

Cik Puan Bunga said...

Kak Su, kalau saya selaku cikgu berdegree pegi mancing dengan pakcik tukang kebun nanti kena gossip. Bini dia marah. Pembantu makmal bolehlah, dia belum kawin.

Ekekeke!

Anonymous said...

salam kaksue..

sy silent reader jerk slame nih..hehehe. tapi pasal guru baik dgn mkcik kantin sbb milo bandung tu remind me of my late teacher. masa saya form 5 dulu dia cikgu hoki saya... dia mmg suka air milo bandung tau.. rupanye ramai jugak peminat air milo bandung ni kan.... =)

eda said...

kenapa milo bandung ????? ****

nak 2 hengget kasu ...

Jojet said...

sabar ye, sy pon kadang2 tgh drive menangis, tgk org tolak motor sbb motor rosak pon nangis..semua la nk nangis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...