Thursday, December 12, 2013

Happy Birthday Sheindong! Assemoga!

Assalamualaikum.

Harini 12/12/2013 Sheindong genap setahun. Yayyyyyyyyyy! Happy birthday sayang! Pagi tadi I wish kat dia, Sheinnnnnnnnnn happy birthday! Terjerit-jerit I. Pastu Shein pandang seminit and sambung bebel loncat-loncat dalam crib. Haha. Dia tak paham lagi birthday dia. 

Time I nyanyi dia pandang la. Ternganga mulut macam mulut Doraemon. Bila berenti dia nanges. Ha mampos pagi tadi I buat konsert dalam rumah. Untuk birthday boy takpe. Mama rela. Walaupon suara tadek iras Siti Nurhalijah pon takper.

Masa tahun lepas, waktu-waktu macam ni I tengah mamai bius lagi. Nak baca kisah dalam Ot, klik sini. Teringat bila Shein kembong and tak tido. Urrrghhhh. Naseb baik semuanya dah berlalu. Sekarang ni Alhamdulillah semuanya manis-manis belaka. Day bay day Shein makin banyak peel. Manjat sana, manjat sini. Ngamok hantuk kepala kat lantai semua. Semalam dekat nursery bibir Shein lebam. Macam ada darah beku. Poor baby. I tak dapat imagine macam mana Shein jatuh. 

Tapi anak jantan kan? Apa ada hal? Nanti tak lama lagi memang bercalar la lutut sana sini. Confirm. Shein memang jenis lasak la. Diam time tido jer. Time makan pon dah huru-hara sebab dia sebok nak suap sendiri. Kalau tak bagi, hantuk kepala kat lantai. Ko memang drama kan Shein, itu pasal la selalu geram nak tunjal. Haha.

Untuk Shein, Happy birthday. Semoga sihat-sihat sahaja and membesar dengan baik. Biar jadik anak yang baik, anak yang soleh. Biar molek perangai. Biar tahu menghargai orang yang buat baik padamu. Biar jadik insan yang berbudi bahasa, pandai jaga diri and maruah keluarga.  Sayang mommy and daddy (padahal Mama and Abah je? Haha.

Yang pasal Prada tu kiter dah deal kan? Proceed. Haha. Shein. Nak uweeeetttt !!!

-EnD- 

 Shein. Nak uweeeet!


 Time I wish pagi tadi. Masa dia baru bangun tido. Selenga jer muka. Geram nak tunjal.




8 comments:

Azziah Nawawi said...

hepy besday shien..... be a gud boy ehh

cik allord said...

happy besday shein,moga jd anak yg disenangi..good boy

Mimy Hamid said...

happy birthday shien...nanti kawan kawan ngan fayel eh...main bola sesama...rakan sebaya ni

missalongwani said...

hahahhahaha,,,,shein yg slamber....

lina said...

happy birthday shein :-)

eda said...

hepy besday mutukkk ....besar cepat leh jd boyfie huhu

talkwithmykeyboard said...

shein yang hensem! HAPPY BIRTHDAY!!! da big dah die tuuu... =)

Dkna Abza said...

alaaaa...comey!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...