Monday, December 16, 2013

Rizalman For Butik Zalora Online ada 50% Offer. Fuiyyyooooooooooo!!!

Assalamualaikum.

[Ni kisah hari Jumaat haritu. Mengong menda entah blog ni tak boleh nak publish]


Buat apa tu? Dah makan ke belum? I dah makan. Dekat Octopus Ampang Point. Dah tau masa limited nak makan time lunch tapi order jugak Shabu-Shabu. Dah la serve dalam claypot. Memang panas mendidih bak ang! 

Pastu sebab dah tak cukup masa, makan jer time panas-panas menggelegak tu. Sampai sekarang lidah I rasa kebas. Ini la bijak pandai namanya. Intan pulak tadek der nak offer nasik goreng ikan masin dia. Padahal dah nampak tu I siksa nak makan. Benci! 

Ingat tadi pergi Ampang Point sebab nak beli baju untuk pakai pergi kenduri kawan Saz dekat Kedah Sabtu nanti and kalau ada yang lawa ingat nak beli jugak untuk wedding-wedding lain yang memang ada setiap minggu ni. Tapi pilih punya pilih tadek pulak yang bekenan. Lagipun dengan masa yang seciput ni mana la sempat  test beria. Kan?

Kata Ira, kenapa tak beli kat Butik Zalora Online jer? Kat Butik Zalora Online banyak kot baju yang cantik-cantik. Dia pon ada beli 2 3 4 helai baju dekat Butik Zalora Online. Intan pon ada beli jugak. Dyba pon ada. Dah sekarang ni memang I sorang jer ker yang tak pernah beli baju sana? *sedih

Sepantas kilat I bukak website Zalora and pilih punya pilih punya pilih, I berkenan dekat satu baju ni. Mungkin tak sempat nak pakai Sabtu ni, but I tak kira. I nak jugak yang ni. Btw, Rizalman for Zalora sekarang ada offer 50 percent. Fuiiyooooooooooo!!! Serius memang banyak baju cantik-cantik. Jap eh I copy letak kat sini.




Lawa-lawa U’Olls! Memang dress-dress ni semua sesuai nak pakai banyak function. Wedding boleh, dinner pon boleh. Lepas ni senang. Kalau ada wedding ke apa, pilih je baju kat Butik Zalora Online. Takyah nak buang masa pergi shopping mall ker apa. Lagipon Rizalman kot????? Ko giler taknak beli. Dah la 50% less. Nanti kalau orang tanya, ‘Wei, baju lawo siot? Beli kat mana?’

Nanti boleh jawab dengan lubang hidung sambil flip hair, ‘Rizalman. For Zalora’.

Perrrrghhhhhhh!!

More design Rizalman for Zalora boleh klik dekat sini. One thing best pasal Rizalman sebab dia tak double standard dekat onggemok macam I. Size dari S ke XL U olls! 

-EnD-

3 comments:

Anna Dayana said...

eh betol ke ada 50%.. macam tak percaya je..

jom2 shopping baju.. tapi dengan syarat kena makan nasi lauk ikan keli selama dua minggu.. baru boleh shopping..

Ngee

Haris Zuhaina said...

As Salam Sue.
Untung la depa ada cutting model...
ni ralit beli mesti kena alter..
so, last2 beli kain, umapah ikut ukuran badan kediri :(

Mimy Hamid said...

ok dpt voucher tak..nnt boleh beli baju rizalman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...