Monday, January 27, 2014

Half-Ton Killer Mayra Rosales

Assalamualaikum.

If U think that U’re fat, think twice sebab U better check out of this beautiful girl. Mayra Rosales. Kesian dia sangat. She’s fat. Like freaking fat. Berat dia 500 kg ohmai ohmai. Dia tak boleh bergerak and husband dia yang akan buat everything dari bagi makan, mandi and semua. Thumbs up la dekat husband dia.

Mayra Rosales

Dia kena accused of murder anak buah dia umur dua tahun pada Mac 2008 and tahun 2011 dia lepas dari tuduhan sebab macam mana dia nak kill a 2 years old boy if dia tak boleh begerak pon. More information about her, boleh baca dekat sini.

And check out Mayra Rosales dalam Youtube as well. Hall tone killer – The Documentary.


-EnD-

P/s : Sekarang nak bising gemok gemok gemok lagi tak? Insaf tak? Pang muka tu kang!

5 comments:

Anna Dayana said...

ok paham... dia ada suami kan..

Nur Alya said...

hahhh..jangan asyik cakap gemok gemok gemok..lama-lama makbul doa tu.aiyokkkk!!!

CuCuCamber said...

now dia slim down banyak..dah blh jalan n etc...help from the hospital after this show..

yatiyahya said...
This comment has been removed by the author.
yatiyahya said...

anak i tgk byk kali citer ni..sumber pengajran...husband dia kena gulung montot dia kalau nak mandikan dia....pestime tgk montot kena gulung..dia dah blh duduk kat wheelchair skrg ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...