Tuesday, February 11, 2014

Bukan Kerana Aku Tak Cinta

Assalamualaikum.

Kenapa eh Astro Prima cuma tayangkan setengah jam for setiap episode Bukan Kerana Aku Tak Cinta ni? Dah la Isnin sampai Rabu jer. Meluat nak tunggu. Naseb baik ada Astro PVR, so mana-mana scene yang syok nak tengok, boleh repeat sampai lapan juta kali. Intan pulak, dia tengok yang back-to-back episode jer. Malas nak tunggu hari-hari tapi setengah jam je yang keluar.

Kata Yash, dia tak suka tengok sebab over sangat si Mastura tu dok tergilakan Abang Jebat. So I influence la Saz, I kata ‘U, Mastura tu tak malu ker suka kat lelaki sampai macam tu?’ Pastu kata Saz, ‘Malas I nak fikir, I suka jer.Takper’. Hahaha.

Tak boleh nak kata apa dengan peminat Mastura ni. Tapi menahan jer la Saz. Kalau I nampak si Mastura berdukung, sebok I panjat Saz jugak. member pon layankan jer la. Haha.

Kali ni, I tak anti-climax. Biasa I la menggelupur baca novel kalau ada Tv series yang dari novel tayang kat TV. Mesti I tasabar-sabar nak tunggu apa jadik, lepas tu pergi baca novel. Not this time. Walaupon rasa bangang nak tunggu cerita tayang setengah jam jer, Abang Jebat punya pasal I redha.

Abang Jebaaaaat. Tunggu date kiter malam ni ok?

-EnD-



 I love U Jebat Foo!

6 comments:

Anna Dayana said...

kak su suka influence org. dengan intan sekali terjebak tgk abg jebat.. Shein pun da pandai nak cakap "pajebaAAA" ke "bajebaaa"..

Chooyaya! said...

Shein ikut kitorang la
APACEBAAAAA

*Hani Alani* said...

samaaaaa!! kita dah gila nak tengok si jebat dgn mastura ni. asal scene diorang manje2, kite sebok pegang tgn laki. haha gila tau.

NUR YASHRINIE YAACOB said...

apasal nama aku naik tetiba kat post ni? (dah 3kali sent comment ni x send thru) haih..

Chooyaya! said...

hani : lepas pegang kaki, lepas tu apa? hahaha

Chooyaya! said...

yashie : TAKYAH NAK CAPS LOCK SGT LA YASH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...