Tuesday, March 25, 2014

Ekten!

Assalamualaikum.

Kitorang kan? Among cousin kalau la tengok sapa-sapa bergaya dah lawo-lawo pakai baju baru kan? Nanti kitorang akan pose lepas tu cakap ‘Ekten!’ Sebabnya dulu Long (Cousin I) masa dia kekecik, kalau dah smart-smart, dia akan berangan depan cermin lepas tu sikat rambut belah tepi and cakap Ekten! – sambil cekak pinggang. Ko mampu? Haha.

Ekten tu sebenarnya Action/Eksyen. Haha. So kekal la sampai sekarang. Kalau jumpa je dah dress up segala kitorang akan pose and cakap ekten!


Ekten!

Tengok la Shein ni. Dah besar sangat dah kan dia? Macam abang-abang sangat. Kemain tangkap gambar bergaya tangan masuk kocek. Mana dia belajar entah. Current weight Shein now almost 12kg. Itu sebab kalau nak dukong dia, kekadang I sakit dada. Berat ok? Pastu sekarang nafsu makan dia kus semangat. I pulak naik seram. Sebab kalau dia baru habes semangkok bubur nasik pon, hulur la apa menda makanan lain, memang tak tolak. Mengunyah jer kerja. Sampai boroi dah. Nak geng dengan Sazli tu.

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...