Thursday, May 8, 2014

Nasik Pedas Pon Nak Report Polis

Assalamualaikum.

Pagi ni Ira bagi link pasal ada Singaporean buat laporan polis sebab tak puas hati nasik goreng kampung yang dia makan terlalu pedas. Anyonyo manja giler! Nasik goreng pedas pon nak mengadu dekat polis. Mati la kalau lepas ni ada orang try resepi sambal airmata I, lepas tu pedas nanti buat report polis cakap Chooyaya tu sengaja bagi resepi pedas sangat. Saya nak buat laporan sebab tak puas hati dengan dia. Boleh? Pang nak?


Kredit to Tengoktvonline for this photo
Tak payah nak manja sangat la. MELUAT!

-eNd-

2 comments:

SyimaSyaz said...

polis pun malas nak layan....

My Aisy said...

tahnya...banyak lak masa dia gi balai buat report bagai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...