Thursday, August 28, 2014

Make Up by Ayang Kamell

Assalamualaikum.

Oh well, tak perlu diperkenalkan lagi Make-Up artis terkenal Malaysia, Ayang Kamell. Dia ni macam Godmother eh tak Godfather kepada perempuan-perempuan tembam yang nak tampil muka runcing dihari bahagia. Cakap je dekat dia, ‘Ayang, muka I makesure kurus ok?’ Terus dia boleh buat muka kiter nampak kurus. Tak caya tengok gambar ni.


Mana daging lebih kat pipi, mana? Lawa kan dia mekap? Mata tu paling dramatik and I love the most!


Tu yang daging lebih-lebih kat pipi I semua dia sorok mana entah. I really rekemen Ayang untuk any majlis pun. Kawen, nikah, bertunang hatta dinner sekalipon. Harga dia boleh bawak bincang jangan risau. Tadek la cekik darah sampai mekap dinner pon RM600 kan? Ataupon kalau korang segan nak deal dengan Ayang just contact I (U know how to contact me kan? Email FB segala) and bagitau I detail nanti I cakapkan pada Ayang. Dia kalau I cakap, dia takot skek.  Poyo je. Siap komen kata takot nak mekap I la apa la kat FB. Padahal artis lain melambak dia mekap. Saja nak bagi I perasan Diva la tu.

Nanti I update gambar lain yang Ayang mekapkan I ok? Mmmuah!

-EnD-

6 comments:

Anna Dayana said...

kak su janji nak sponser make up masa Intan nak kawen nanti kan..
*harap valid lagi tawaran tu..

Hehehehe

yayang laling said...

Cantik la!. suke!

A y a n g k a m e l l _ I b r a h i m said...

Alamakkkkk... Hahahahaha

Chooyaya! said...

Anna Dayana : valid smpi hujung tahun je. lepas tu tadek dah.

Chooyaya! said...

yayang laling : heeeeeeeeeeee

Chooyaya! said...

ayangkamell ; lekas belanja aku makan sushi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...