Friday, August 29, 2014

Pretzel Stix Eclairs from Auntie Anne’s

Assalamualaikum.

Saje nak share. This is my current obsession Pretzel Stix Eclairs from Auntie Anne’s. Kat KLCC takde. Yang ada dekat Pavilion je. Nyampah. Kepada yang berkenaan tolong cek kenapa nak double stendet kan menda stix ni. Paham tak sedap dia tahap mana? Paham tak kalau nak pegi KLCC lagi senang kalau naik Akleh compared to Pavilion? Menda ni Sedap gilers!! Dia stick biasa tapi salut dengan coklat. Mana la tak gemok kalau dalam kepala ingat makan je. Hahaha. Tapi kesah pulak aku kan?

So

Tu je nak share. Tak penting pon. Tapi nak share jugak. Lantak la. Okla bye. Selamat berhujung minggu!



Pic taken from here
Pretzel Stix Eclairs from Auntie Anne’s.

-EnD-

7 comments:

A.L.I.N.A said...

Ok la gi kak su klcc ngn pavi je..saya ni kalo nk mkn jenuh kena gi penang kot..lg sodih haa...sg petani xde..nk kena cr jusco sama ada kt bkt mertajam xpun queensbay penang...lg tension...bygkan bape lama skali nk mkn benda sedap ni??stressss

Lavender violet said...

kak sue..kat aeon maluri ade gak stick ni.. ^_^

wanda arry said...

Queensbay penang ada.bila2 k.su trun penang..singgah situ..

Chooyaya! said...

ALINA : jauhnya dari sp nak ke penang. hahaha. lagi kesian.

Chooyaya! said...

lavender violet : bapak jauh dari ampang nak ke aeon maluri. baik kaksu g pavilion je.

Chooyaya! said...

wanda arry ; jauhnya nak kena pegi penang. hahaha. tp kaksu tak pernah pon pergi queensbay tu walaupon dah 3 4 5 6 kali pg penang.

mary jane said...

Akak...kat mid mines klcc haritu saya tengok ada je. Hihihi time akak datang je kot dia takda :p saya dah lah teringin ni!!! T____T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...