Monday, October 27, 2014

Happy 30th Birthday Intan !

Assalamualaikum..

Harini 27 Oktober 2014 ialah birthday Intan yang Ke-30! Woo Hooo!!! Semua orang lekas wish birthday dekat Intan sekarang. Lekas!

Untuk Intan, Kaksu doakan semoga Intan panjang umur, murah rezeki. Lepas tu biar sihat tubuh badan and menten ceria dan buat semua orang happy as always. Macam Kaksu selalu pesan pada semua orang yang Kaksu sayang, ‘Don’t ever change. Ever’. So kena ingat tu. Lepas tu semoga Allah percepatkan jodoh Intan. Memang ada je yang suka pada Intan tapi biarlah yang suka tu calon yang sesuai untuk dibuat suami kan? Dan Kaksu doakan semoga semua impian Intan akan tercapai KECUALI impian nak berenti kerja and jadik lady of leisure. Yang tu Kaksu taknak doakan. Sorry for that. Hahaha.



Happy birthday Intan!


Kek Satu share 5 orang. 


Amboi Dyba, posing taknak kalah


Tu Kaklong tu, dia sedar tak dia dah ada cucu? Hahahah.


Gambar ambik sendiri guna timer henpon I. Lawa gambar semua semua pakai baju merah :)


Wow


Intan and Siti Nurhaliza


Sebok nak posing mesra-mesra dengan kakak orang. Ada gambar Intan request suruh Kaklong peluk dia dari belakang. Malas nak masukkan. I is jeles!


Intan and Ira. Ira tu pangkat macam adik tapi Ira treat Intan macam dia kakak, Intan tu adik. Mengada kan Intan?


Intan and Dyba yang tak puas hati tak dapat pakai crown. Haha. Menyentan-nyentan Dyba. Tapi time amik gambar kena la gembira. Haha.


Nah flying kiss from birthday girl.

Suka la tu dapat pakai crown kan? Dyba awal-awl dah tak puas hati. Kenapa time birthday Dyba  dia tak pakai crown. Lepas tu kenapa time birthday Dyba tadek cake? Dyba jangan lupa ok? Time birthday Kaksu pon, Kaksu tak pakai crown eh? Naseb baik liptik merah time tu so outstanding la sikit. Hahaha. Kalau tak Intan always over shadow. Time birthday dia ni, kiter tak payah dah nak tarik-tarik dia suruh duduk tepi. Dia sendiri always berdiri kat tengah je. Kaksu tau Ira berbulu tengok drama jeling-menjeling Dyba dengan Intan tapi takper, kiter dah dewasa Ira. Bebudak memang suka bergaduh pasal menda bodoh macam sapa yang dapat pakai crown plastic tu. Hahahaha.

Dyba kata nanti birthday dia, dia yang pilih nak pakai baju kaler apa. Nak kek apa. YERLAAAAAAAAAAAA. Dia tau tak birthday dia bulan 6 tahun depan? Lambat nak mampos lagi. Hahahah. Makan-makan for Intan tadek buat sebab budget semua dah habes untuk wristlet Tory Burch Robinson dia. Tu pon dia  kena tambah RM30.00 sebab over budget. Haha. Paling kesian, wristlet tu pre-order so kena la tunggu barang sampai baru boleh dapat. Tadi masa pergi Ampang Park, si Dyba tunjuk MK punya wristlet imitation dekat Intan, nak terkeluar bijik mata Intan jeling Dyba. Tunjal dedua ekor ni kang baru tau.

Tadi kiter makan KFC je dengan Intan. Kaklong tadek sebab Isnin/Khamis dia belajar mengaji dengan Kak Darna. And Sarah baru ada sebab masuk lewat. Pastu dia pakai baju Hijau. Dah. Tak payah masuk dalam gambar. Sapa suruh tak dengar arahan. Hahahahah. Izzy pakai baju korporat tapi dia join by invitation je. Sebab Izzy selalu tadek dekat office. Anyway for Intan, hope Intan suka apa yang Kaksu and bebudak lain arrange for Intan. Walaupon takde any surprise tapi sebab Kaksu siap buat satu album untuk Intan punya birthday dalam FB so Intan kena happy coz it show that you are our pwincess for today. As your wish yang selaluuuuu nak jadik pwincess.

Tapi Kaksu tengok Intan macam malu-malu jer harini. Biasa dia la paling bising and beria. Kenapa? Intan sedih eh? Kenapa sedih? Tak dapat coop dengan study? Don’t worry sebab at the end of the day everything will gonna be just fine ok? Intan kan tough? Selalu buat baik dengan Mama Papa and siblings InsyaAllah Allah akan balas yang baik-baik saja untuk Intan. Ok? Just jangan give up and kena selalu berdoa. Kaksu selalu ada untuk Intan.

So, hutang aku bila nak bayar? Hahahha.

-EnD-

11 comments:

Anna Dayana said...

kak su,

terima kasih banyak2 sebab buat semua ni nak bagi intan happy. Intan kan pwrincess arini.. Intan sedih sikit sebab umor Intan da bmw3series.. huhuhuhu...

Apa apa pun intan sayang korang semua.. tq i love u all.


zokzok
PwrincesIntan

Chooyaya! said...

Hi Intan. Ops silap. hi pwincess Intan. we love u too... semoga impian nak jadik pwincess akan tercapai.

Lavender violet said...

intan!!!hepy birthday..opss ke kena pgl kak intan???hihiii gurau2 je
May all ypur wishes comes true :)

Anna Dayana said...

Thanks Lavender.. Amin

eda said...

huwaaaa sedihnye ayat kasu ...

INTAN !!! awak huntung tau ade kasu and yg lain lain tu ...

kasu saje kan WOW kan gmbar INTAN yg sorg2 tu ... ed atau kasu nak WOW utk what hahahahaha ...

BTW , INTAN hepy BESTday ! number is just a NUMBER tau ... dun so sad ...

Fiza Zasmi said...

intan happy birthday!! walau i lagi muda dari u, tapi u nampak lagi muda kottt! :)

Anna Dayana said...

Eda

Pwrincess baru perasan kenapa WOW... ee sabar je la.. sedih la Eda sebab Pwrincess masih single. mana la Pwrince Charming Pwrincess ni tak muncul-muncul. BDW thanks ye..

Anna Dayana said...

Salam Fiza

tq Fiza.. eh betol ke Pwrincess nampak muda ni? Tapi Pwrincess takde bf.. carikan boleh? hehehehe

ok bye

Hani said...

happy birthday Intan.
Intan ni comel. kaklong pon comel walo ada cucu.

..nOWa.. said...

happy birthday intan!

Anna Dayana said...

tq Hani..

Hani tak takot ke pujipuji intan dalam blog kak su ni..

ada yang kena fire nanti.. Aiyokkk tak tahu...

hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...