Wednesday, November 26, 2014

Shein vs Garfield

Assalamualaikum...

Shein kan? Kalau lepas mandi dia sukaaaaa kalau I balut dia dengan towel yang ada hoodie. Nanti bila I cakap 'Ok Shein, finishhhh!!' Nanti dia menyerah diri dekat I. Lembikkan badan. Lepas tu I balut badan dia macam baby lepas tu nanti I akan bawak dia pergi kat Saz macam tunjuk baby baru lahir. Lepas tu kena cakap 'baby baby babyyyyy'. Nanti dia nganga mulut and jelir lidah. Mengadaaaaa sangat. Dia bajet dia baby sangat la. Padahal dah 14 kilo.


Balut macam ni. Dia sukaaaa sangat.

Anyway, Intan pon buat yang sama dekat GarfieldAmanda. Dia kata Garfield pon suka. Sama manja macam Shein.


Naseb ko la Garfield. Haha.

-eNd-

4 comments:

Lavender violet said...

hahahaa garfield T______T

Chooyaya! said...

Lavender Violet : atau nama manjanya GarfiledAmanda

Ms.Su said...

su, ur friend intan ni kelakar hehe..manala dia dapat idea bg nama garfieldamanda tu..

Anna Dayana said...

hahaha.. nama sebenar beliau Garfieldah Amanda Harris Brown.. Dia anak kacukan mana tak tahu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...