Tuesday, November 25, 2014

Spaghetti Sedap at Levain

Assalamualaikum…

Mempersembahkan jeng jeng jeng! Dua jenis spaghetti yang I paling suka order kalau datang Levain. Sedap sangat. Portion pon just nice. Harga dedua ni below RM20.00. Kat Levain ni bagus sebab plain water dia FOC. So kalau order makan, tak order air pon takpe. Jimat. Untuk Kaklong, tak payah la dia tercekik sebab dia kan suka makan tak order air. Nak minum kat office kata dia. Haha. Bongok la Kaklong.



Yang ni Creamy Spaghetti Carbonara nama dia. Harga RM12.90 tak silap I. Tapi kalau request nak kuah banjir kena tambah RM3.50. Berkiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pastu kata Levain, nak berkira apa lagi??? Kitorang dah bagi air kosong free boleh minum sampai kembong kot? Y E R L A A A A ….


Yang ni I punya. Creamy Mushroom Seafood Spaghetti. Harga dia up skek. RM18.90 sebab dia ada seafood. Takper la janji sedap. I suka giler. Boleh makan habes dengan syarat sebelum makan ni jangan makan roti. Kalau tak, memang tak habes.

Kat sini, walaupon sebelum masuk parking dah cakap, ‘Oh today I nak makan je. Taknak roti’. But sekian dimaklumkan nanti nampak je roti terus ambik dulang sebab nampak roti perancis tu teringat suami suka makan. So ambik sebatang. Eh sebatang roti ke? Haha. Lepas tu nampak pulak roti bantal tu, ni Mak suka ni. Ok. Beli la dua sebab nanti tak cukup pulak. Eh ni apa gebu nawww ko punya donut, ok la ambik 17 bijik baru puas makan. So RM50.00 takkan pernah cukup kalau datang sini.

Korang pon kalau nak fe-feeling Mat Saleh, weekend boleh breakfast dekat sini. I pon suka. Dulu masa Shein tak pandai apapa boleh la datang. Sekarang dia dah pandai boring JANGAN HARAP la. Sebab duduk 15 menet dah huru-hara. So kalau nak pergi dengan hati yang aman damai, Shein tak payah ada.

Padan muker engko Shein kena tinggal. Nenenene.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...