Wednesday, December 3, 2014

Selfies

Assalamualaikum…

Scientist proved that people who takes 6 or more selfies in a day and upload them on Internet, they’ve serious mental disease!! 
Mira. Pinjam gambar buat hiasan eh?

So korang kena la cek balik, korang masuk ke tak dalam golongan yang upload more than 6 photos’ tu. Kalau ye, memang korang ada masalah mental. Haha. Seb baik paling banyak selfies pon I up 2 keping. Biasa laaaaaaaaaaaaaa, time selfie je la yang kiter rasa macam terpaling cantik.  Kasik cannnn la sekali-sekala.

Ni I punya pendapat sendiri tau? Jangan nak marah I ke apa. Takot jugak ni. Kang ada anon komen remind I pasal muka ala kadar, I jugak yang kecik hati. Hahaha.

Sebenarnya, bagi I tadek salah pon nak selfie. Yerla kan? Kekadang tu cara kite nak perasan cantik sengsorang tapi yang menjadik masalahnya bila amek gambar selfie lepas tu pergi upload semuaaaaa masuk dalam IG yang 27 juta keping tu. Selfie tahap biasa macam I tu tadek masalah la sangat (kan?) tapi yang menyampah nak tengok bila buat memek muka comel ala korea. Urrrghhh Puhlezzzzzz.

Tau kan yang buat mata tutup satu bukak satu, kembongkan pipi, pastu buat sign peace sambil kenyit mata sebelah dengan muka bajet paling comel yang tu memang mengundanggggg la. Hahaha. Nak pulak yang buat macam tu lelaki. Lelaki yang muka jauhhhh iras Korean. Senang cerita muka ala-ala original people. Rasa macam nak sepak je. Orang lelaki mana ada kemaruk ambik gambar selfie sangat la. Kalau ada pon, dia simpan buat kenangan sorang-sorang jer.Takde der nak up segala mala masuk FB.

-eNd-




Man don't do duck face. Please?



Agak-agak laaaaaaaaaaaaaaaaa!


*PENGSAN

2 comments:

mamabeauty said...

kikiki yang gambo no 2 tu tak agak2 kot.. ngeris okay

Chooyaya! said...

mamabeauty : tu kalau ada depan mata mmg tunjal jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...