Friday, January 9, 2015

Hibernate

Assalamualaikum…

Tetiba harini macam dah tadek menda nak bercerita. So untuk sementara waktu yang I taktau sampai bila, I will hibernate sekejap kot? Sampai bila tu, I pon taktau (entah-entah sampai Isnin jer kot? Lulz). Doa-doalah semoga hatiku yang terluka ni lekas-lekas la sembuh. Eh?


Biarlah I membawa hati yang terluka.. Jangan cari I lagi. I dah mati! Aaaawwwiiiiieeeh!!! (Tetiba)
**Nak jugak berdrama. Haha.

Have a good weekend you oll’s! Jumpa lagi.

Daripada,
Blogger biasa-biasa sahaja yang ada very wonderful family and pandai masak nasik goreng airmata.

 Kbye.


-eNd-



PAHAM TAK?

23 comments:

Haizan Qaseh said...

Happy weekend kasuuuu...nnti update cter ok? Blogger ygku sayangi!

Lavender violet said...

kak sue..
jgn hibernate lama2 nnt kite winduu...

MariahRohaini said...

nak kena pujuk ke cemana nih???

Haris Zuhaina said...

As Salam Sue
Awat pulak??? Pasai Home birth lagi ka? ka pasai Fiezul berenti?
Jgn dok merajuk lelama sgt aih,na...

Haris Zuhaina said...

Sue, lupa...
Klu beruang berhibernasi, nnt gemok :P

aku nama nora said...

alololo majuk pulak dia tu..biaseeee dia tu..esok mesti ada entry eh *feeling mak tiri*

eMMe said...

hepi weekend suraya...

Tessuti DiLana said...

Suraya ni tgh period ke? Rileeeex lah

Jan@Afzan said...

Happy weekend Su...

See u on Monday entry (hehehe)

ieda iedana said...

hahaha....

comel je dah tuwe2 (ni kaksu yang ngaku sendiri eh. bukan ida tuduh tau) ngajuk ngadap dinding...
padan la si shein tu kuat majok. haha...

kaksu jangan hibernate lama2 eh. hari ni punya lunch belum hapdate lagi. esok dengan lusa punya aktiviti pun nak hapdate.
tu nanti bape byk tangguh?

akhir kata, kaksu nak uweett!!


Dpd,
Peminat shein dan pembaca choyaya yang biasa2 aje.....=P

Chooyaya! said...

Haizan Qaseh : hepi weekend. Nak uweeeet

Chooyaya! said...

Lavender Violet : Bila ku rinduuuuu, aku menyebut namamuuuuuuu

Chooyaya! said...

MariahRohaini : Yerlaaaaaaa. dah tu?

Chooyaya! said...

Haris zuhaina :Pasai depa kata kite bodo indirectly. Sedih.. tu majuk. Pasal pijoi ada la.jgk sedih sikit2.

Chooyaya! said...

Haris zuhaina : shadapyu!

Chooyaya! said...

eMMe : hepi weekend! Bak duit

Chooyaya! said...

Tessuti Dilana :Yerlaaaaaa. Emos ni. Ko mengandung apa tau

Chooyaya! said...

Aku nama nora : dowan fwen!

Chooyaya! said...

Jan@Afzan : Happy weekend. Kompiden je kan? Kalau takdak mcm mana?

Chooyaya! said...

IEda Iedana : harini kaksu makan kt opis je. Tak best pooooon. Ooo sesambil je kata kaksu influent shein eh?

kesh said...

da jgn majuk lelama ye....

Haris Zuhaina said...

As Salam Sue
Pya la kami pulun dok buka...
Hibernasi tapi leh reply komen kira ok lah...
Dah Sue, jgn dok majuk lelama, nnt trafik kurang, income pun kurang...

Chooyaya! said...

kesh : Tak majuk daaa

Hariz Zuhaina : hahahahahhahahahhahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...