Friday, January 16, 2015

K I C K

Assalamualaikum..

Amboi, banyak betul komen dekat FB siap mintak sambung entry 'Shein, How I met your father' eh? Saz pon dah teruk kena bahan dalam FB tu. Kidd siap nak letak gambar throwback lagi. Habes semua Aussie clan datang serang Saz. Siap dengan bebudak Teknik Kulim join sekaki. Kepada Sazli, semoga tabah la kena kitai? Kena la kental sikit sebab kena seiring dengan imej rock yang U bawak tu kan? Baaruulah putih. Eh silap, barulah rock!! *Letak dua jari dekat pipi kanan, lepas tu pipi kiri. Hahaha.

Ni gambar Saz edit and kenakan Acap. Leps tu Acap nampak jer entry tadi terus la masuk line, revenge time. Hahahaha. Belasah la korang nak kenakan Saz macam mana. Jangan malam ni I kena tido luar dah. 


KICK version Acap

Pada yang menantikan Shein, How I met your father Part II mohon bersabar eh? Minggu depan baru I update. Tu pon kalau dapat kebenaran Saz la, Kalau tak, tadek sambungan. So korang kalau rasa nak baca, takyah la bahan Saz teruk-teruk sangat. Ok? Haha.

Happy Weekend!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...