Thursday, February 12, 2015

Petua Rambut Cantik Fouziah Gous

Assalamualaikum..

Malam ni tengok gambar-gambar dalam henpon jumpa pulak gambar dengan pempuan giler ni. Ni gambar last month masa dekat Fikcles.

Tetiba rindu pulak WALAUPON dia punya belagak tu kekadang rasa macam nak penampar je. Haha. Poja selalu tak puas hati kalau cakap pasal kerja. Nanti dia akan cakap, 'Ko nak kerja seketeri sampai kiamat ke giler?'

Sebok suruh I bisnes la apa la. Selalu dia cakap I tadek cita-cita. I cakap I malas je nak beria. Nanti dia jugak yang tak boleh carik makan. Hahaha. 

One thing pasal Poja, sebenarnya dari duluuuuu dia tak pernah tak show up kalau I ajak dia lepak mana-mana. Selagi dia ada dekat KL dia akan try to penuhkan permintaan I. I je kalau 10 kali dia ajak jumpa, 2 kali je datang. Heeeeeee 😆


Shein buat bodoh je time Poja nak gomol-gomol or amek gambar dengan dia. Pastu I cakap, 'Shein. Fouziah Gous kot? Pengacara Nona ni. Berani buat taktau?' Nanti Poja akan cakap I bangang bongok kau ni. Haha.


Oh. Masa hari kejadian cousin Saz pon ada. Ezzaty nama dia. Now dia ada belakon dalam Delina. Setiap Rabu and Khamis malam pukul tak ingat. I rakam je dekat Astro PVR. Hehe. Yang hensem kacak bergaya tu Daler Yusuf. Baik. Sopan. Solat tak tinggal. Bijak. SINGLE.


Ellis, Poja, I and Ezzaty. Semua ni kurus-kurus je. Nyampah.

Oh btw, kalau korang nak tau apa rahsia rambut poja cantik lawa kan? Dia kata dia akan buat routine sapu mayonese dekat rambut dia. Rambut je. Jangan sampai kulit kepala. Lepas tu balut dengan towel panas and leave it for 30 minutes. Lepas tu cuci macam biasa. Tu sebab rambut dia lawa.

Dia ni memang kurus je walaupon kuat makan. Eeee tak adil!!! Masa yang dekat Fikcles ni pon dia cakap dah makan nasik lemak. Tambah dua kali. Lepas tu datang sini makannnn lagi. Elok je tak gemok-gemok.

Cuba kalau I buat macam tu? Memang 2 bulan je terus layak masuk The Biggest Loser. Bensi!

-eNd-

5 comments:

sharon m.q. said...

Fouziah gous memang cantik dan comel kan... Suka tengok dia.. Eh, bakal pembaca berita tu pun cantik n comel jugak..hewhewhew..
Yang berlakon citer Delina tu macam muka Acha Septriasa.. Suka tengok citer Delina tu sebab lucu.. Haha..

ieda iedana said...

Kaksu mana ada gemokk





















kalo amik gambar dari tepi...
haha (cari pasal sangat ni=P )

Suhaila abd manap said...

jenglot!!..yg paling tak boleh blah citer delina tu si zara zhya...adoii...kalot gilerr!!..hahhaha

farae al-farafisya said...

Motip kak su buat title case dekat SINGLE tu? Hahaha...

Green Lover said...

kak su,
kirim salam kat fouziah ...tp sya tertengok nona episod bila tak ingat, time poja pakai baju bodyfit wane itam tu..tak tau mate saya ke yang kero atau tv skrin saya yg beso,..fouziah nmpok gemok...mungkin efek baju yg dia pakai kot(tp by logic baju gelap akan membuatkan si pemakai nampk kurus kan??)xtaulah silap kat mane..ni serius bukan mengutuk tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...