Monday, March 30, 2015

Review By Chooyaya - L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum

#reviewbychooyaya

Assalamualaikum
L’AROME - Apple Stem Cell Slimming Serum
Nak kurus tapi kuat makan and malas exercise? Tadek hal.
L’AROME can help you!
Jangan nak jeling-jeling skrin, cucuk mata tu kang.
Baca dulu!
Tidur pun boleh kurus uolls. Janji konsisten sapu L’arome and ikut pantang larang yang dia bagi.
 Sapa rasa nak kurus tapi kuat tido disarankan sapu L’arome.
Let L’arome do their work time kite lena diulit mimpi.

Apa kebaikan produk ini?
- Untuk turunkan berat badan.
- Untuk kurangkan inci/cm atau ukurlilit badan.
- Untuk hilangkan selulit.
- Untuk hilangkan stretchmark.
- Untuk meminimakan sakit senggugut. Ada yang dah hilang senggugut bila sapu L'arome.
- Agen pelawas. Berkesan untuk kebanyakan pengguna yang selalu sembelit.

- Untuk ratakan perut.
- Untuk cantikkan permukaan kulit akibat selulit dan stretchmark

Produk ni berkesan untuk siapa?
- Yang nak turunkan berat badan.
- Yang nak kurangkan inci/ cm.
- Yang nak kurangkan lemak di lengan, perut, paha, pinggul dan lain lain.
- ibu yang berpantang selepas bersalin. Lepas 2 minggu dah boleh start berl'arome.
- Yang nak firmkan perut selepas bersalin atau pertambahan berat badan.



RM 385 je untuk 4 botol.
Masih murah kalau nak bandingkan dengan Slimming centre punya harga.
Mudah. Berkesan. Hebat !!
Nak tengok testimonial lain and info lain?
Pm/call – [0125977398]

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...