Friday, April 17, 2015

Jalapeno Pretzel

Assalamualaikum…

Wokey, nak kongsi dengan korang I punya current favorite kalau order pretzel’s dekat Auntie Anne’s. Duluuuu I suka almond, lepas tu Si Intan ajar makan sour cream and onion so suka la untuk 2 tahun and bebaru ni Kaklong kata Jalapeno’s la sedap. Savory! Dip dengan kuah cheese tu. Skali makan terus I jatuh cinta. Tengkiu Kaklong selalu share makanan sedap-sedap dengan I. I up gaji U. (Hutang aku bila nak bayo?) Haha.


Current favorite.  Jalapeno Pretzel



Rasa dia sedap. Pedas-pedas manis. Korang try ok?

So lepas ni korang kena order Jalapeno’s pretzel pulak eh? (Kata Intan, Japelo pretzel. Sesuka hati jer. Hahahaha). Baru la boleh geng! Cakap pasal geng, I sekarang tengah tak kawan dengan GF. I bebel dekat dia pasal GST lepas tu dia dia suruh I pindah Indon kalau taknak bayar tax. I bebel pasal susu naik harga, pampers naik harga sama naik dia bebel I cakap tak bersyukur dengan apa yang ada. Sudahnya lepas haritu, I call dia and dia taknak jawab dah. Malas nak gaduh la tu. Hahaha.

I agak, Mak ni kalau Najib tau dia sokong Najib sampai macam ni memang dia dapat jadik senator terus. Tak pon Ketua Wanita UMNO Jengka. Hahahahaha. Happy weekend you’alls!


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...