Thursday, April 23, 2015

Shaz Bedung Barut Baby

*reviewbychooyaya

ASSALAMUALAIKUM
Sebenarnya ramai terlepas pandang item wajib yg satu ni, memang WAJIB ada uuntuk newborn baby, iaitu BARUT BABY.

Wajib?? Kenapa ehh?? Haaa tu la, punya syok kita shopping barang baby sampai terlupa yang Barut Baby ni wajib dipakaikan untukk mengelakkan kembung perut baby. Kang kalau perut baby kembung mulalah baby asyik meragam je, tidur malam pun tak lena kan. Nanti siapa yg bermata 'panda'?? Hehehehe..

Tapi apa bezanya barut-barut dekat @bedungbarutbaby dengan barut-barut lain?? Ahhaa.. Tu diaa aihh..

Barut dari @bedungbarutbaby ni 100% material cotton flannel aka kain kapas. Takde campur dengan kain cotton biasa tau. Maka memang di jamin selesa la baby uols nanti. Sebab cotton flannel sememangnya adalah material yg terpaling sesuai untukk apa saja item baby. Bagitau je nak Barut yg jenis cemana, Tali, Strap, Barut Gantung, pendek kata macam-macam jenis barut lah. Warna & design pun ada macam-macam.

Bukan takat Barut je, ada Bedung Baby, Tungku Herba Baby, Bengkung Traditional, Daun Mandian Herba, dll. Dan yg paling best sekali, produk-produk ni semua memang 100% homemade tau.. bukan kilang mari. Faham-faham je la kalau produk homemade ni mesti di buat dengan penuh kasih sayang.


Lagi satu sebelum terlupa, 1-3 Mei ni team BedungBarutBaby akan 'turun padang' dekat Mydin Hypermarket Meru Raya Ipoh tau.. Jauh dari Perlis derang datang tau.. So korang korang koranggg semua baiklah laju-laju singgah Mydin Meru Raya tu, boleh korang pilih ,pegang, & kenal siapakah gerangan di sebalik team BedungBarutBaby ni.Yang paling penting, korang boleh jimat kos postage. Musim-musim GST ni, selagi boleh berjimat, kita jimat cermat, ye dak??

Tarikh : 1-3 Mei 2015
Tempat : Mydin Meru Raya, Ipoh, Perak
Masa : 10 am - 10 pm


Nak tahu lagi lanjut harga, saiz, dan lain-lain, jgn lupa follow derang kat sini,
WhatsApp : 017-3825182

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...