Thursday, May 21, 2015

Estrella Onlineshop

*reviewbychooyaya

Assalamualaikum semua...

Arini nak share satu produk yang tengah meletuppsss sekarang...SEQY BEAUTY IN DA HOUSE...

Buat masa ni ade tiga produk untuk jenama ni iaitu Cleanser, BB Cream and Sakura Mask... Tiga-tiga produk ni best sangat and dah banyak testimoni dari customer... Kalau uollsss nak tahu produk ni adalah keluaran anak tempatan Malaysia and Bumiputera serta telah mendapat kelulusan KKM... Fuh legaa kan... InsyaAllah dijamin selamat dan halal...

Lagi satu yang bestnye dah ramai blogger-blogger femes dah gune BB Cream ni contohnyaNamee Roslan yang cun tu, Yuyu Zulaikha yang comel and artis Malaysia pun pakai tau such as Yatt Hamzah dan Marsha... Ha ape nak diragukan lagi mmg terbaik Seqy Beauty ni...
Kalau anda ade masalah kulit kering, kulit berminyak, tona kulit tak sekata, kulit berjerawat and jeragat maybe this is ur solution... InsyaAllah kalau serasi pasti berkesan...lagi-lagi kalau anda kulit normal just boleh gunakan as a basic skincare untuk penjagaan kulit...

BB Cream kita sangat light... berfungsi as a light foundation but yet ianya sangat ringan tapi nampak flawless gitu... and BB Cream ni boleh tahan sehingga dua bulan atau lebih ikut kekerapan penggunaan kita... Jimatkan... Berbaloi dengan duit yang kita bayar...Memang jimatlah...


So ni detail harga produk :

Cleanser RM45
BB Cream RM55 (Ade tiga code kaler - Fair, Natural and Brown)
Sakura Mask RM110

Tapi sekarang ade promotion kalau ambik Combo Set A (Cleanser + BB Cream - RM100 free pos + Freegift) and Combo Set B (Cleanser + BB Cream + Sakura Mask - RM190 - free pos + freegift) - Combo ni dah diskaun RM20



So kalau berminat boleh usha:

Blog : shopperslandz.blogspot
Butik Vendor : The Populous, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi
COD : Putrajaya, Cyberjaya, Seremban, Seremban2, Senawang, Nilai dan Port Dickson

Jom cantik sama-sama...

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...