Monday, June 15, 2015

I'm back!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah I takde pengsan and keep fit sampai habes sukan. Woo hoo! Athlete kan? Kena la kuat. Hehe. On Friday masa nak tunggu gerak ke ILKAP tu, I sempat balik rumah dulu untuk nap sekejap. Bangun-bangun tu suhu badan still 39 macam tu. Ada la sikit rasa dizzy tapi takde la melepek macam a day before. 

Lepas ambik Intan and Dyba, terus ke ILKAP and check in. Masa nak sampai ke ILKAP tetiba nampak gerai jual durian, tak boleh jadik ni. So kitorang decide nak makan durian. Masa petang tu badan I dah rasa ok. Kata orang, time demam tak boleh makan durian kan? Tapi I makan jeeeeee. Dah la sedap kot durian IOI tu. Berebut-rebut makan dengan Dyba, Intan and 'Izzah. Time berebut-rebut makan durian tu la memasing keluar suara jantan. Hahaha.

Kitorang makan 2 bijik kena RM75.00 macam tu. OMG SEDAP GILER!! Nah I belanja korang gambar je la. Dengan kata-kata 'Eat your heart out'. Later I sambung cerita hari sukan lagi ok? Now I tengah bizi menyelamatkan dunia. Kbye.


Durian IOI. SEEEDDDAAAPPPNYAAAA

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...