Monday, June 15, 2015

FromKaison2U

#reviewbychooyaya

Assalamualaikum...

Harini I nak share dengan korang satu IG Shop yang rare, yang baru pertama kali I nampak seumpamanya macam ni. Konsep dia ialah macam Personal Shopper la. Dia tolong belikan kiter barang, lepas tu dia poskan. Korang takyah buat apa. Hanya tengok gambar dalam IG dia, and WhatsApp dia, bagitau nak yang mana. Lepas tu bank in duit untuk barang yang nak dibeli + upah + postage. Lepas tu goyang tetek and tunggu barang sampai dengan gembira. Senang kan? Jom tengok apa kata Saripah dari FromKaison2U.

Saya tolong ambil order untuk beli barang dari KAISON dengan upah minimum dari RM5/per item dengan syarat yang ditetapkan
  • Specialty untuk KAISON pillowcase yang macam dalam gambar
  • Kalau boleh untuk serius buyer yang tak cerewet and tak berkira dengan upah yang telah ditetapkan. Dengan kos tenaga, masa, caj-caj paking, air sebotol. (Iyan iyerrr)
  • Harga produk sama dekat kedai cume saya TOLONG BELI and AMBIL UPAH and tolong POSKAN.Customer goyang-goyang kaki tunggu barang sampai.
  • Raya nak dekat dah ni. Sesuai dah nak deco-deco Kaksu. (Yerla Saripah, betul sangat la tu)




IG saya: FROMKAISON2U
Boleh contact saya no.tel 0133435590 (Sherry)

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...