Wednesday, June 10, 2015

Stardust By Aieril Syuhada

#reviewbychooyaya

Assalamualaikum.
Sekarang kan memang tengah in sangat trend orang pakai tudung bawal satin yang ala-ala Mia Ahmad tu. Dia berlakon sebagai isteri kuat melawan / poyo / muka ketat 24 jam / meroyan and the list goes on dalam Hati Wanita. Punya menyampah sampai apa nama watak dia pon I tak berapa sudi nak ingat (padahal luper). Hahahaha. Tapi kalau korang perasan, tudung dia teramatlah berkilat sampai silau la mata orang memandang kalau berjalan tetengah panas terutamya skali dekat Jalan TAR (kenapa mesti jalan TAR?) Ni bukan calang-calang orang boleh pakai. Kompiden level kena tinggi. I pon tak berapa suka.

Soooo. Kepada yang masih suka style yang sama tapi tak berkilat meriah you alls macam tu, korang boleh try Tudung Bawal Satin Crepe Stardust By Aieril ni. Memang lawa... I pon ada 2 helai, nanti I pakai, I share ok? Harga sehelai (exclude postage) is RM12.00 tapi kalau beli 5 helai jadik RM50.00 jer. Material mudah bentuk. Bidang 45. Satin tak berkilat tau?


Senang nak dibentuk


Also, korang boleh order jugak Popia Nestum dari Aieril. I wajib order tetiap tahun. Sedap giler! Sebalang sekelip mata habes. Harga sebalang RM17.00 (exclude postage) Berat dalam 400 gram


Follow


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...