Friday, September 18, 2015

2 new Dipping Sauce for Chicken McNuggets at Mc Donalds

STICKY POST
 *Please scroll down for new entry*

Assalamualaikum..

I suka bawak Shein datang Mc Donalds sebab environment dekat sini is a kids friendly. Lalu je depan Mc Donalds Restaurant Shein dah start senyum and obviously look so happy. Sebab dia tau dekat sini dia boleh makan his favorite foods, boleh makan ice-cream and boleh main-main dekat kids area yang most of Mc Donalds Restaurant ada. Takpon boleh jugak makan next to Mr Ronald Mc Donalds and tambah excited bila I belikan dia Happy Meal. Nanti Shein mesti tak sabar nak dig in into his Happy Meal box untuk carik toy apa yang dia dapat. As a mother, mestilah I senang hati bila nampak Shein happy.


I makan 9 pieces Chicken Mc Nuggets and Shein pulak, I ambik Nugget Happy Meal. Sambil makan nugget, Shein also dapat toy so mestilah dia happy. Kids love toy!



Tenkiu Shein suap Mama :)
This time, dia tak bagi I suap makanan I sendiri, sebab dia nak tolong suapkan. Hehe. I really enjoy spend my time with Shein at Mc Donalds.

Shein also enjoy eating his own Chicken McNuggets. 

Don't forget the ice-cream!


Nugget Happy Meal untuk Shein. Dalam ni ada 4 pcs nuggets, fries, soft drink and toy!



9 pcs Chicken McNuggets for me! If korang ambik yang 9 pcs, korang akan dapat 2 dipping sauce. Ada jugak 6 pcs Chicken McNuggets also 20 pcs of Chicken McNuggets yang korang boleh share among family and friends. Makan kongsi-kongsi la baru seronok sebab boleh berebut-rebut. Itu yang lebih more fun. Kan? Dip'em, Share'em!



Sedap sangat Chicken Mc Nuggets ni. Lebih-lebih lagi nuggets ini come with their own dipping sauce. Dekat Mc Donals Malaysia they have 4 dipping sauce. BBQ, Sweet & Sour and latest they have another 2 new dipping sauce.


Ini la Chicken McNuggets punya new dipping sauce. It's a Sweet Honey Mustard Sauce and French Cheese Sauce.


I dah try dua-dua jenis sos ni and rasanya sangatlah sedap! Korang pon kena try these 2 new sauces and this item is available bermula dari 15 September 2015.


Sweet Honey Mustard


French Cheese Sauce. Nyummmms!!

I suka spend time dengan Shein dekat Mc Donalds. Nanti Shein suap I, I suap Shein and kitorang memang enjoy every single moment yang kitorang spend dekat Mc Donalds each time! I believe korang pon sama. Kan? Masa nak makan ni, please put a side semua gadget. Jangan sentuh langsung. No Instagram, No FB, No Youtube please. Masa makan ialah masa yang terbaik untuk mengeratkan ikatan persahabatan dan kekeluargaan. Lebih-lebih lagi dengan Chicken McNuggets sebab boleh sharing. Dip'em & Share'em!

For Mc Donalds promotion klik http://www.mcdonalds.com.my/promotion.

-eNd-

6 comments:

budakbandunglaici said...

yummy!

sedutzone said...

makan berger jap ye....

sedutzone said...

makan berger jap ye....

husna zahidi said...

sedapnya tgk 2 jenis dipping sauce dya..:D

theyanaonly said...

dipping sauce sedap adeh telan air liur jap tengok
theyanaonly

confdeb said...

sedapnya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...