Tuesday, September 1, 2015

#tartnenasterpalingsedap kembali mengganas untuk Hari Raya Haji order !

Assalamualaikum..

Raya Haji dah tak lama lagi. InsyaAllah kiter akan meyambut Raya Haji pada 24 September 2015. So team #tartnenasterpalingsedap akan mula bukak order tart dorang MULAI DARI HARI INI and dorang akan terima order for first 200 jars jer. Kira macam first come first serve basis. Lepas dapat 200 jars dorang akan stop order. Dorang limitkan order sebab biasa la poyo and nak exclusive la konon. Hahahah. Delivery pada 22 September sahaja and sapa yang nak awal kena self-pick up dekat Balakong sana tu.  Delivery charge 1 tempat ialah RM5.00 sahaja. Harga ialah RM26.00 sebalang. Approx. ada dalam 51-53 bijik dalam 1 jar cenggitu la.

Rasa dia? Yang ni malas nak citer la sebab dia punya regular customer tau macam mana sedapnya #tartnenasterpalingsedap ni. Dorang masa raya bebaru ni pon jual selamba almost 500 jars. Ramai yang amek awal, lepas tu tak cukup and order lagi sampai ada sehari Ali call suara sikit lagi macam nak nanges sebab oven tetiba buat hal. Masa tu dorang redha je if ada yang marah sebab terpaksa cut dorang punya order. Bayangkan la yang dari Kedah sana tu sanggup take risk untuk pos Tart Nenas dorang ni asalkan dapat rasa jugak, tak kisah la kalau bila dah sampai dah jadik serdak. Hahaha.

Just untuk information pada sesapa yang baru alert pasal #tartnenasterpalingsedap ni, dorang menggunakan only Tepung Gandum Cap Sauh, Margerin Planta and Jem Nenas yang dorang buat sendiri. Dorang jaga kualiti tart nenas dorang sebab tu dorang only guna bahan yang berkualiti. So sesapa yang terlepas untuk order Hari Raya last time, now korang boleh la order sekarang ok? Memana satu opis dengan I (You know who you are) boleh email and place order pada I and yang lain boleh direct pada team #tartnenasterpalingsedap ni sendiri. OK?


#tartnenasterpalingsedap hanya menggunakan bahan-bahan yang berkualiti untuk tart mereka. No wonder la always sedap!


Kemas buatannya, lazat rasanya!

Buat penggemar Chocolate Chips Cookies pulak, dorang ada keluarkan jugak #ChocChipsWalnutCookiesTerpalingSedap. Memang terpaling sedap pon. Haritu I setel makan dalam masa 2 hari. 1 balang tak lepas balik dekat rumah sebab gone dekat office dalam sekelip mata. Rasa cookies ni rangup and tak manis lenting macam some other cookies. 1 jar berat dalam 600 gram and murah giler harga, RM25.00 jer hoi! I tanya dorang, pesal tak open order untuk cookies ni? Kata dorang, nak bagi I rasa dulu. SO, kalau korang percaya pada lidah dan citarasa I, please ok? Cookies ni bapak la sedapnya. Setarap Famos Amos ok? Sedap gilers!


Today I Choose Joy. I choose #ChocChipsWalnutCookies erpalingSedap


#ChocChipsWalnutCookies TerpalingSedap
Hanya RM25.00/balang
600 gram.

If korang nak order, please do it now. WhatsApp ke 017-6851714 NOW. Ingat, first 200 jars je ok? Jangan lambat. Kang nanti lambat lepas tu close order, jangan salahkan I cakap tak remind. Soon, dorang akan keluarkan macam-macam lagi cookies yang sedap-sedap. Siap nak buat minion theme tart nenas lagi. Tapi taknak citer sekarang sebab now kiter nak focus untuk raya haji punya dulu. Check out dorang punya IG as well untuk latest update and testimonial ok? XOXO

Call/WhatsApp : 017-6851714
Email : tartnenasterpalingsedap@yahoo.com

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...