Friday, October 9, 2015

From Korea With Love

Assalamualaikum...

Alhamdulillah kitorang dah selamat sampai di Seoul pukul 6.00am waktu Malaysia. Sini sekarang suhu dalam 14. Boleh tangan sejuk. Now kitorang otw nak pergi apartment yang kitorang duduk dekat area Seoul Station. Flight was smooth but bontot boleh tahan keras la sebab almost 6.5 hours tak bangun dari tempat duduk. (But masa entry ni publish, kitorang dah siap makan dekat Myeon Dong and now tengah berehat dekat apartment). Peeeeenat!!


Thank you Munirah sebab tolong kitorang.



Sampai je sini terus cari susu pisang. Harga dekat sini dalam 1300 won (duit Malaysia dalam RM6.00)

Naseb baik la kitorang amek private tourist guide - Munirah Malaysian student yang belajar dekat Seoul ni. Kalau tak memang terbangang-bangang la sebab sini semua signboard, nak beli tiket naik train semuaaaa bahasa Korea. Nanti later I cerita macam mana experience I dengan Munirah. Baik sangat budak Munirah ni. So helpful and berbudi bahasa. Sebelum tu, meh I share sekeping gambar kitorang masa dekat Myeondong just now.


Nampak macam panas, tapi sebenarnya sejuk! Oklah... Nanti sambung lagi. Ok? Malaysia now panas kan? (Nganjeng)

-eNd-




2 comments:

aziekz said...

Wow..seronoknye sue....

Nt update cpt2 :>

miss aida said...

Macam mana nak contact munirah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...