Monday, October 5, 2015

Pre-Love Zara Basic Trench Coat

Assalamualaikum..

Korang sapa yang nak pergi oversea hujung tahun ni time winter and nak carik Trench Coat lawo, boleh ler consider amek yang I iklankan ni. Sebab murah gilerssssss. Tuan punya badan ni kata, dia nak beli Trench Coat lain and nak letgo yang dia ada ni. Eksyen betul, tiap kali pergi London, mesti nak beli Trench Coat baru. Both dari Zara and dalam good condition. Beli tahun ni February. Pakai pon masa dekat London jer. Sebab kalau pakai dekat Malaysia nanti orang cakap ko sewel pulak. Yer dak? Ko dah kenapa kalau tingin pakai pon, beragak la. Malaysia is hot you know?


Harga berapa owner dia dah lupa. Dia bizi menyelamatkan dunia. Katanya part time Avengers, tapi pelik pulak I sebab I pon part time Avengers, tadek pulak dapat job sekali dengan dia. Haha. Usually Zara ni harga dia musti RM400.00 – RM500.00 keatas. Satu size S. satu lagi size XS tapi actually lebih kurang je sebab ada reben ikat belakang so boleh la fe-feeling ramping. Dedua ni labuh paras lutut. Jom tengok gambau.



Yang ni jenis zip je. Tadek butang-butang. Labuh paras lutut eh? Harga RM100.00



Still in cood condition. Dijaga dengan penuh kasih sayang dari pemilik. Baru pakai sekali je. Memang konsep dia beli baju, pakai sekali lepas tu dah. Kalah Victoria Becham.


Zara Basic - Size S


Yang ni pulak kaler hitam. RM200.00


Size XS. 

Kalau korang berminat and nak tanya lebih detail, macam nak tau size ke or macam mana nak beli boleh contact pemilik Trench Coat ni. Call/WhatsApp Miss Hulk The Avengers [019-3175915] ok? Nak mintak discount ke apa boleh jugak. Good Luck! (Tetiba Good luck)

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...