Wednesday, October 28, 2015

Promo Chiffon Shawl Only RM20.00/sehelai (Harga asal RM25.00/sehelai) dari Be_Anggun

Assalamualaikum..

Kepada semua yang selalu tanya I, mana I dapat chiffon shawl yang elok terbentuk dekat depan semacam pakai awning tu, jawapnnya ialah I beli dari be_anggun (Anggun In Your Own Way) gitteww. I suka la shawl-shawl dari be_anggun sebab dia punya founder sangat selective if nak pilih kain. Dia makesure kain tak nipis, tak lembik sangat sebab kalau macam tu nanti susah nak bentuk. Lagipon sekarang shawl keluaran be_anggun semua jahit baby seam and bukan jahit tepi. If jahitan baby seam ni, dia mudah sangat-sangat untuk bentuk.

One more thing, founder be_anggun sangat la pantas buat kerja. Let say korang ada special event macam nasyid ke (yang kalah haritu) or jadi pemegang dulang and nak kain tudung semua seragam or any special event yang memerlukan semua pakai tudung sama kaler, go request pada Atin. Dia boleh buat semua. Immediately dia akan cari kain and jahit terus. If korang nak urgent macam kena siap dalam 3 hari pon boleh. Tadek hal. If nak bagi gift pon boleh jugak. Nanti Atin akan pack elok-elok siap letak dalam kotak beserta kad. Tadek hal jugak. Budak ni dia buat kerja memang bersungguh.


If shawl guna jahitan baby seam, dia akan jadik macam kitorang pakai ni. Elok jer terletak. Best kan?




 Ini la jahitan baby seam. Dia bukan jahit tepi biasa.
16 helai Atin buat untuk kitorang masuk Nasyid yang kalah tu. Order Jumaat malam, Ahad malam dapat.

If macam ni, korang pakai akan elok je bentuk dia. Ukuran chiffon shawl be_anggun ni ialah 1.8m x 0.7m so memang labuh seperti saranan Abang Sham Kamikaze, tudung kena labuh bawah dada. Haaaa. Sejuk mata memandang. Korang boleh pakai macam-macam jenis if ukuran macam ni. Boleh pakai macam yang I pakai macam gambar atas tadi also yang effortless jenis pin pin tu je.

Now, be_anggun ada buat promo. Dari harini sampai Jumaat. Sehelai chiffon shawl hanya RM20.00 sahaja. Harga asal ialah RM25.00, so kepada sesiapa yang berminat boleh kontek be_anggun now. If korang nak any specific color, cuba la mintak dengan Atin kot dia baik hati boleh buatkan korang dengan harga RM20.00 as well. Yang tu I tak masuk campur. Haha.



Ni color yang still available

So, lekas lekas lekas grab this chance now. Selain pakai untuk diri sendiri also boleh buat hadiah pada isteri/makwe/mak/jiran tetangga atau sahabat handai. Bagi hadiah tudung pada sesiapa pahala banyak tau? Lepas Jumaat ni harga akan back to normal. Ni la promosi paling hebat yang be_anggun pernah buat. Dulu habes-habes pon dia bagi RM22.00 je sehelai. Soooo lekassssss order now! Tilammmm tilam tilaaaaaaam (tetiba). Hahaha

Call/WhatsApp : 019-7521818 (Atin)


-eNd-

3 comments:

Unknown said...

slm k.su..slm ni jd pembaca senyap je..even pnh jmp k.su 1time last a few years..tp ni nk say thanks sbb k.su memudahkn sy cari shawl y cantik n murah..n atin pn sgt helpful n sabar je lyn permintaan sy..moga btambah la rezeki k.su n atin lps ni..amin..-ati

Chooyaya! said...

Unknown (ati) : jumpa kat maneeeeeee? lainkali kalau jumpa tegur ok? tak pon bg makanan ke apa. anyway, atin ni isteri anak buah kaksu. mmg jenis baik budaknya. ko taktau pulak kalau dia melayan kaksu mcm mana. hahahahaha

Unknown said...

jmp kt kenduri hanafi kt selama 2-3 thn lps kot..k.su y tnya sy toilet kt mn..hihihi..sy cousin napi..ms tu nk tegur segan plak..hihihi..sbb sy sbnrnye xsure tu k.su ke x time tu..cian atin kna buli dgn k.su..sbb sy caya taste k.su la sy gamble je order smpai 20helai shawl..n smlm sy order lg 15helai..pening atin agaknya..hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...