Monday, November 30, 2015

Apron Cantik by Yashees

Assalamualaikum..

Yashees now ada keluarkan apron terbaru dengan design yang lebih memikat hati sekarang ni. If korang nak pakai sendiri pon boleh, atau nak hadiahkan untuk kawan-kawan pon boleh jugak. Design apron ni cantik sampai rasa macam semangat nak masak hari-hari, lepas tu bila pakai fe-feeling Siti Nurhaliza je sebab time masak pon cantik. Ko ada? Haha. Let say korang nak buat hadiah kawen/birthday pon boleh jugak, Nanti mintak Yash pack cantik-cantik. Lagi satu, if korang ada kawan yang nak kawen, hadiahkan ajer apron ni supaya biar mereka lebih bersemangat nak masak untuk suami every day. Lagipon kalau kita pakai apron cantik masa masak, automatically ada semangat nak masak dengan sedap, lepas tu kalau sedap nanti suami sayang. Kalau suami sayang, dapat apa? Pahala…. Pandai.

Now, Yashees tengah buat promo untuk apron jenis Christina Series, Milly Series dengan Olivia Series. Sale up to 21%! So kena grab now sementara masih ada harga promosi. Apron dari Yashees diperbuat dari material jenis cotton and senang dicuci. Korang takkan dapat apron ni dekat mana-mana sebab apron ni handmade dan diperbuat dengan penuh kasih sayang exclusive by Yashees. InsyaAllah. Warna-warna and design semua memikat hati. Lawa giler! Rasa macam nak pakai pergi KLCC pon ada. Haha. Dah jom tengok gambar.


Model ni pakai apron jenis Milly Series. Cantik kan warna dia? Sweet je.



Milly Series. Harga asal RM79.00/pcs now only RM55.00 sahaja

Yang ni pulak Olivia Series. Harga asal RM83.00/pcs now only RM65.00 sahaja.


Warna ni pon sweet jugak. This one is Milly Series

Yang ni ialah Christina Serries. Harga asal RM79.00/pcs now only RM55.00 sahaja. Yash ni giler kuasa, dia founder, dia jugak model. Haha.


Apron by Yashees

Macam yang I cakap tadi. Apron by Yashees ni selain dari cantik dia punya design, fabric dia dari jenis cotton so memang senang nak basuh. If pakai apron, kalau tengah masak, nanti minyak merecik-recik, habes kotor baju. Lebih-lebih lagi kalau masak sambal. Kan? So kena la pakai apron. Kalau macam I, lepas masak mesti I salin baju sebab tak suka bau ‘dapur’ pada baju. Nak makan pon tak best. So kalau pakai apron, lepas ni takyah la nak salin baju dah. T-shirt pon tak la berminyak atau kena any dirt masa masak. Kan? Untuk more design and colors korang check out dekat Yashees punya IG.

Call/Whatsapp : 0173048607
‘Beauty in your own territory’


-eNd- 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...