Friday, November 27, 2015

Chocolate Cookies From #tartnenasterpaling sedap di Karnival Jom Heboh

Assalamualaikum..

Semenjak I bizi menyelamatkan dunia ni, dah jarang dah update pasal The Handsome Engineer yang run #tartnenasterpalingsedap. Dorang pon bizi, I also busy. Tapi budak berdua tu ok je sebab TNTS also dah ada pengikut yang tersendiri. Ada la sekali customer complain sampai dorang rasa macam down and rasa hilang la satu potential buyer lepas ni but Alhamdulillah customer tu still repeat order tart dengan dorang sampai la sekarang. Tak pulak jemu tu. Padahal raya dah lepas berapa bulan dah ni. Kira kalau makan tart nenas macam dah tak ‘in’ dah. Hahaha. Ada orang cakap, kalau makan tart nenas boleh jadik kurus. Betul ke? Memandai je korang.

Jadiknya kalau customer selalu repeat order maksudnya apa? Maksudnya sedap lerrrrrr. Sebab macam yang I selalu cakap, dorang memang guna only quality ingredient. Tepung gandum cap sauh, margarine Planta only. Tadek der guna margarine timbang kati dengan tepung hapak-hapak yang banyak kutu’s tu. Dorang memang jaga quality product dorang. Untung sikit takpe, janji bila makan puas hati. Latest, TNTS ada keluarkan dorang punya signature chocolate chips cookies. I dah rasa. Memang sedap la. Dyba also cakap, antara cookies yang paling sedap dia pernah rasa. Rasa manis tak la tahap potong kaki, rangup and buatannya kemas. Macam tak sangka jantan yang buat. Hahaha.


Chocolate Cookies by TNTS



Sebalang only RM15.00 sahaja. Murah tu! Dah la sedap. Berat sebalang dalam 300 - 350 gram. Approx sebalang dalam dia ada 30 pcs ++.

I tak sempat nak share dengan korang pasal cookies ni. Sebab bizi menyelamatkan dunia kan? Tapi kalau I cakap sedap, InsyaAllah memang sedap. Korang kena percaya pada tekak I. Alip lam lam ha tulis dekat dada. Anyway, pada yang nak rasa chocolate chips cookies dengan m&m on top ni, korang boleh datang sendiri ke Karnival Jom Heboh pada 28&29 November 2015 ni.. Dorang ada dekat sana selama 2 hari. Sekarang dah gaji kan? So sorang boleh beli 18 balang. OK? 


Karnival Jom Heboh
Stadium Putra Bukit Jalil
28 & 29 November 2015
10.00am - 10.00pm
BOOTH NO 21D


Call/WhatsApp : 017-6851714

-eNd-

Karnival Jom Heboh bersama TNTS

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...